![]() |
Sansar - Veryansın Hayat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sansar - Veryansın HayatYıllarım yalan dolan ve 3 dolarla kalbe konduk Tekmeler gelir bu kalbe ekmeğin peşinde Teklemez vurur o mermi namlular başında İlk sigaramı yaktım 12 yaşında Düşmanımda ne etsin ki dostlarım karşımda Kaybedenler oynamazlar hemde en başından Tüm silahlar ortadayken ve tüm dengeler Gövdemizde gösterildi nefesi zoraki Alıp veririm gider gelirim önüne masada tüm yeşillik Yalan eşitlik insanlık sınıf sınıf Tahtta kaldı tüm krallar duman hafif hafif Girer beyne boynu eğme yokuşu çıkma biraz bekle Emeklemekle onca kilometre taşı aşılamaz Patlayan bomba ve tüm tüfekler kaçınılmaz Olan biten nedir çözemem hala lakin Fazla gaza gelmeyin biraz daha sakin Nakarat Süngü tak sigara yak veryansın hayat Çünkü bak yaşamamak yaşamaktan kolay Tüm hayatın boyunca mahallende tur at Hayallerle yola çıktık yol aldık bayağı Soğuk bir kış günüydü kulaklarımda rhymelar Anlamaya çalışıyordum tüm bu varsayımlar Sokakta donuk yüzlü zombilerdi insanlar Hayat okyanusunda acımasız korsanlar Benim beyinde ritmlerden dolayı sarsıntı Gördüğüm manzara karşısında ruhum sarsıldı Kasıldı ellerim kapandı göz bebeklerim Bir anda tüm duygularımı sanki kaybettim Gecelerce harp ettim unutmak için Hecelerle kin döktüm uyuyabilmek için Peşimde düşmanlarım yanımda dostlarım Nefretle bakarlar oynarlar kozları Sanırım kendi yedikleri kendi sözleri Arşa boşça baksın i*ne kahpe gözlerin Siyah beyazdı gün doğumu sokakta lambalar Hazince yandılar sönmek istemez gibi Nakarat Süngü tak sigara yak veryansın hayat Çünkü bak yaşamamak yaşamaktan kolay Tüm hayatın boyunca mahallende tur at Hayallerle yola çıktık yol aldık bayağı |
![]() |
![]() |
|