Kanlı Gözyaşı - Meleğe Dua |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanlı Gözyaşı - Meleğe DuaDün yine yoktun ![]() bende boştum![]() ![]() farklı günüm olsa,sen olurdun nerde ellerin,nerde gözlerin, ihtiyacın olsa,sen gelirdin![]() ![]() bir küçük çocuk gibi bende ağladım aşık oldum derken yalnız kaldım![]() haydi birde uzaktasın yine katlandım ama dön gel![]() intihardayım![]() soldu yaralı kalbim,harbi çok geciktin ben bilemedim ki seni![]() melek nerdesin! sanki bir şey olacak bugün,hemen gelmelisin soldu yine dudaklarım![]() şimdi öpmelisin Verse 2 Canımı sıkıyor artık ![]() orada olduğun![]() yeter gel artık,burada vuruldum![]() yüzün gözlerimde,hüzün kalbimde, hangi yar'e yakışır senin bu yaptığın MELEĞE DUA ettim,dönsün diye bu aşk zordu be![]() harbi yoktun bir melek aldı hüzünü![]() yüzünü gördüm![]() bir sarıldı bana![]() bende güldüm bende öldüm işte bende gömüldüm![]() toprağımsa yoktu![]() melekle örtündüm![]() hangi yolda düşsem,onunla kalkındım![]() hayat verdi sanırım,onunla yaşadım Nakarat (3) Haydi durma haydi gel ![]() ![]() işte burda kanlı![]() durma sarıl kollarıma![]() melek benden yana![]() herşeyi yık geç![]() ama gel! yakalım güneşi, sensizlik buz
|
|
|
|