![]() |
Karaçalı-Evim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaçalı-EvimEVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma haleti ruhiyem pert&hissis biranda yavaş yavaş derine inen sızı bilmem saat kaç bir çift göz- küllük ve akan makyaj ![]() ![]() kıytırık manevra bozuk balans soluk surat hiç dolumsuz boş alan zombi ölümü bekler oysa heran geçirdiğin hastalıkla sınan yine de değer hayat yaşamak için buna inan ![]() ![]() sırf valiz ![]() ![]() sırf nefes ![]() ![]() sırf kafes ![]() ![]() sırf insanım diye bunca yük vede bunca toz Benim evim ![]() ![]() TATMİNİM ZOR, KADER YAVER DESEM YALAN HADİSEM BOL, KİBRİM YALNIZ- YANSIZ İYOT MARTI KOKULU BİR ŞURUP BİZE KALAN BİLSE BELKİ BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİ ANAM BABAM KUTSAL ÜRPER ![]() ![]() PİŞMANLIĞIN TENDE AÇILAN EN DERİN YARAYSA SENİ BOĞAN CANAVAR İÇTİĞİN SOĞUK SULARSA KADIN KILIĞINA GİRMİŞ ŞEYTANIMDAN MERHABA ![]() ![]() Davetiyenize kartvizit bayan baş kavalye, kes kurdeleni misafir et ![]() ![]() zıt ![]() ![]() seyr-ü cürmümeşhut bir nota ki cinayet Tenine sarılı mesut halde dün seviştik yok keramet ![]() ![]() İÇİM FERAH BUGÜN DE GEÇTİ, EZİL NEDAMET EVET HAMASET YERİNİ AL, GÜCÜM VESAYET İZİNİ SÜR ÇİZ SIRTIM LAYIK VER EMANET FETHETMİŞTİ GÖNLÜ TARİHİ BİR ESMER ZERAFET pandora açıl ![]() ![]() pandora kapan ![]() ![]() yatağımda bıraktığın yüzün kalk oradan ![]() ![]() tek noktada asılı kalan yüzlerce ayrıntı Kırılan yüzündeki aynadan hayatım alıntı AHŞAPTAN DAMLAYAN TİNER PARKEYE BULAŞAN ŞİİR KÜVETTE YATAN ÇOCUKLUĞUM ESKİ EVİM ![]() ![]() KURTLANMIŞ PENCEREDEN DÜŞüMÜ BÖLEN KİRİŞ ÇATISI AÇIK İÇİNDEYİM ![]() ![]() BULUNDUĞUM DURUM BİRİNCİ TEKİL TÜM TATLAR EKŞİ TENEKE DİBİNDE KALAN TORTU SİMSİYAH RENGİ HEP KIYISIZ BIRAKAN BOŞLUK ÇOK NADİR GEL-GİT ÇOK SARHOŞTUM BİYERİ SOYDUM ORASI BENİM EVİM ![]() ![]() evim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|