Raplazof - Babam |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Raplazof - Babamyer yüzünde ilk anımı yaşarken dördüğüm insansın hıçkırıklı ağlamalarımı dindirmek mümkün deyildi sözlerle telafuz edemesemde gözlerim yansıtır başlangıç sonuna eklenir yanlızlık telvesi yinede sağlıklı düşünemezken ondokuzumun bitişiğinde gönül kabzesinden iner hüzün damlacıkları karayelden ters vurur fırtınanın sert tokatları umut yelkeninden çalar umutsuzluk çanları kal demek ister sana kalmak mümkün deyil ölümlü dünya elinde bşr kosa ve zamanla iç içe kendisi kurbanlarını arayan katilin takendisi bazen zaman hiç bir şeyin ilacı olmuyor ki sene ikibin onbir ve sen şimdi yoksun yanımda aslında öncedende yoktun sadece gölgen vardı kurulu bir patika yolken şaranpolünden uçtum şimdi kara toprağın ellerindesin bense bitkinim Nakarat okşandı gönlüm beklemediğim anda çıka geldi kapımı çaldı hüzün toprağa gömdüm ömrümü ömrümle kıyasladım babamı saydım geçmişimden de geriye kalanları tek nota halinde yükledim sayfalarımdaki o güzel bakışları yorulmak mümkün kılındı bu hayatın kollarındayken en sarsıcı deprem kadar sertti diyardan terke herkez yolunu değiştirdi bi ben kaldım tek başıma serüvenimiz bu anda başladı lakayit dil yarışında vacip kılındı doğru istikamete karşı rota yazıldı kötü nefesin soluksuz inlediği anda herkez sustu uzak tuttum kendimden nefsimi kontrol altına aldım ateşin yüzü kalbe girmediği sürece yüzün hep aktır harpten çıkan askerler gibi bedenim kanla kaplı kalbim savaş bitti desede aklım tam tersini söylüyo ölümle yaşam arasında ince iplil çekilmişken insan, insan olalı böyle patavatsız hallere büründe duygu anlık bir sevgiyse ben o sevgiyi tadamadım ellerimi semaya açtım gözlerimdense yaşlar aktı hasret kabuk bağladı karanlık sardı senliyimi denizlerimde dalgalar çok sinirinden çarpar kayalara Nakarat okşandı gönlüm beklemediğim anda çıka geldi kapımı çaldı hüzün toprağa gömdüm ömrümü ömrümle kıyasladım babamı saydım geçmişimden de geriye kalanları tek nota halinde yükledim sayfalarımdaki o güzel bakışları |
|