![]() |
Beta - Hale Bak (Ft. Pit10 &Amp; Lugal) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beta - Hale Bak (Ft. Pit10 &Amp; Lugal)Pit10: Türk müziğinin odunlarına yak ateş Ve sonra bize pürrrrr dikkat edip bana pes de Fame için flow gereksiz para keşse Oda yoksa bunu yapıyolar arabeskle "O ne" diye satır başı sorar "o ne" diye Fonetiye res çekip takar kotu kolye diye Topla çakalları girrr benle polemiğe Hedefimi bulurum dürbün takmadan roketime Ağla beni duyup oğlan mc Bu provakasyon değil gerçeğin yarası bildiğin İşim eşkiya görünüşte bende bling-bling Ama bana yaklaşırsan hep duyarsın click-click Burası Olympos hiphop harp okulu Müdürünüz gelir burda olur garsonumuz Girer potaya tayfanızda en ağır topunuz Saykosunuz, ****** çekip gözden kayboluruz Nakarat Lugal: Tek amacın edinmekse hayran Melodi çal İbo bide Gencebay'dan Ve yap kırmança gibi rap'i damardan Sonra kalmıyo farkın davardan Ama dinlerler hemde binlerce defa Bu ülkede kaliteli olsanda ne faydaa Kim anlıyo ki hiphop'tan Gemide yok Olympos gibi kaptan Bu yüzden zor kıtaları aşmamış Düzgün iş yapan yani aç kalır Bas gaza'nın bizden çok satması Gördüğüm en traji komedi saçmalık ![]() Basit bu uyarı atak değil Medya çeker içine seni batak gibi ![]() Bi gün biter o 5(beş) para etmeyen fame'in Belki yerine gelir o zaman beynin Nakarat Beta: Benim rapim acıtasyon değil Örneğin bu kollarımda faça yok bana deli gösterin Hızla geliştirdim bunu sanma tekin ördeğim Ben aksilikler gördükçe giydim deli gömleği Gözlerimin feri sönmedi beni önleyin Bunun doğumla beraberdi beyin ölmesi Bütün şarkılarda derken siz "bebeğim seni özledim" Üzgünüm ve ne yazıkki bebeğin beni özledi Nacizane flow yok ki bunda acizane Daha bi takip ettim abi çakma şair Sahi var mı bunun dinleyeni biraz fazla irdeledim İstediğimin her sihiri isterim Bana şort verin çözülsün rapin sanal problemi İster homie biraz sanat özveri Bu dertlerimin hepsini para çözmeli Benim anlatabilir bunu sana gözlerim Nakarat |
![]() |
![]() |
|