Şanıser - Sarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanıser - Sarkı SözleriNakarat: Dostlarım gider arkadaşlıklarım biter elbet Ama ben kalırım hatırlanırım da belki Çıkar mahsulü münasebetleri biter elbet Ama ben kalırım hatırlanırımda belki Şanışer: Bir fincan kahve bir de sigara biraz rap oldum biraz da ukala Mistik günlerim geride kaldı pislik bulaştı tüm satırlara Tarzı marzı boşver şimdi kaç senedir bu hayattayım ha Neyse mazi benim yolumdur asi derim salık almam Yurdum cihandı devlet tekti milliyetçilik global şimdi Çok uzaktan izlemekte beni sağ göğsümde yar ömrümde Yoksun benden kaçmaz sandığım herşey sandığımla kaldı Kanlı kalem yine yazdı tarihi gönlüm baktı ve baktı sadece Ailece bir yemek bile yiyemedim ama herkes beni çok mutlu sandı Babam terketti aramıyor şimdi oysa o taptığım ilk insandı Bende bir kalp var ki inanmazsın lirikal ağlar ağlar ağzım Dağlar lazım bana sağlam sağ omzumdan vur meleğimi nişan almazsın Günahlarım kalsın ey şer sen okyanusta boş bir salsın Biliyorum seni tanrım hayalimdeki kumsalsın Bu gece her zamankiden daha karanlığım Ben Sarp Palaur ![]() ![]() Nakarat: Dostlarım gider arkadaşlıklarım biter elbetAma ben kalırım hatırlanırım da belki Ama ben kalırım hatırlanırım da belki Çıkar mahsulü münasebetleri biter elbetÇıkar mahsulü münasebetleri biter elbet Ama ben kalırım hatırlanırımda belki Atakan: Tamam artık uzak dur kalbimi kırdın kötü melek Bıraktığın anılar artık yok baba bana sen gerek Bana herşeyden önce verilen bir söz vardı tanrım unuttun mu Yollarımda karlı kışta soğuk gecem gündüzüm oldun mu Bana sarılıp bir kere herşeyin çok güzel gidecek diyebilseydin Umrumda olmazdı hiçbirşey biliyor musun artık bir deliyim Hayattan bir beklentim yok al bunu onar kırılan kalbim Güvendiğim bir kişi daha vardı ruhuma sahip titrek yarim Neyse bırakalım artık boş ver Sıradan bir yaşam hadi koş gel diye bağırıyor arkamdan Hoşnut değilim sanırım kavgamdan Gerekse hiçbirşey almam hayat beni çekti Zaman geri gelsin ayakları donsa kader beni silse Kalem bile bitse ışıkları sönse Uykum yok yine beklerim gece dört buçuk bitmez seslerin Üzerime gelmeyin sildim hepinizi tiksindim kendimden Yazdım sevgimden yırtın resmimi erkenden kulağıma takın hadi İmkansızı başarmak gerçeğin olsun ben yokum Nakarat: Dostlarım gider arkadaşlıklarım biter elbetAma ben kalırım hatırlanırımda belki |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanıser - Sarkı SözleriBela öyle günler oldu ki bir anda yıktım herşeyi uykusuz düşünceler yaşarken ölmek işte bu sabrı taşla besledim ben rüzgar oldum esmedim okyanus derin gelir küçük bir derde küsmedim al bu tacı krala ver ve kim dokunsa kırılır el mutlu olmamış bela ve hiçte görmemiş gülen enkaz altı can çekiştim durmayın be saldırın herkes aynı lafla kahin dost deyin inandırın devran aynı dönmemiş ve kervan aynı ölmemiş döndüm özüme bilmeden de sigaralarsa sönmemiş defter elde söz yazarken ağlamak mı çaredir beni bir tablo hapsetti bunada hep kader denir bastı efkar yine beni hep cihatta dile beni ömrüm üç kural bilir ve istemezsin görmek doğdu büyüdü diğeri neydi yani hep yaşarken ölmek onca dertle yanlış oldum yaradanım sen affet Şanışer nasip kıyamet allahım yarat benimle cümleler kanım silah bi laf miladı bestelerime kanla ter basit misaldi sevgi sahi çekse vatanım abi der bir dakka vahiy geldi gari safiyat tedaviler esaret istilası saklı kentimin sokakları dilencilerce gaspa kurban ademin konakları tek kez ? demekki sahibim savaşta vurulu gözlerinde böl genelgeler delince hakları ben demiştim paranla ben değiştim zamanla istemiştin sen anla bir deyiştin teninde belki hiç kim yazarsa dinlemiştim nasılsa dinlemiştim susardı gözlerim ben ağlayınca gelmemiştin hatırla yok demiştin zamanı çok geçirdim yanında ben de piştim hayatı çözmedim ki güdünce öldü kalbim ağrılarda martılar uçar gider şarampolünde cennetim bugünlerde seni özledim biraz yenildim kendime gözümden düştün damladın yine gelmedin gömdüm kalbime Bela öyle günler oldu ki bir anda yıktım herşeyi uykusuz düşünceler yaşarken ölmek işte bu sabrı taşla besledim ben rüzgar oldum esmedim okyanus derin gelir küçük bir derde küsmedim al bu tacı krala ver ve kim dokunsa kırılır el mutlu olmamış bela ve hiçte görmemiş gülen enkaz altı can çekiştim durmayın be saldırın herkes aynı lafla kahin dost deyin inandırın devran aynı dönmemiş ve kervan aynı ölmemiş döndüm özüme bilmeden de sigaralarsa sönmemiş defter elde söz yazarken ağlamak mı çaredir beni bir tablo hapsetti bunada hep kader denir bastı efkar yine beni hep cihatta dile beni ömrüm üç kural bilir ve istemezsin görmek doğdu büyüdü diğeri neydi yani hep yaşarken ölmek onca dertle yanlış oldum yaradanım sen affet Şanışer nasip kıyamet allahım yarat benimle cümleler kanım silah bi laf miladı bestelerime kanla ter basit misaldi sevgi sahi çekse vatanım abi der bir dakka vahiy geldi gari safiyat tedaviler esaret istilası saklı kentimin sokakları dilencilerce gaspa kurban ademin konakları tek kez ? demekki sahibim savaşta vurulu gözlerinde böl genelgeler delince hakları ben demiştim paranla ben değiştim zamanla istemiştin sen anla bir deyiştin teninde belki hiç kim yazarsa dinlemiştim nasılsa dinlemiştim susardı gözlerim ben ağlayınca gelmemiştin hatırla yok demiştin zamanı çok geçirdim yanında ben de piştim hayatı çözmedim ki güdünce öldü kalbim ağrılarda martılar uçar gider şarampolünde cennetim bugünlerde seni özledim biraz yenildim kendime gözümden düştün damladın yine gelmedin gömdüm kalbime |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanıser - Sarkı Sözlerişehrin ışıkları Sahifeler boyu yazdı bu kalbim Hicvini yaz günüm hüsnü ve talim Emeklerimin yolu sevgi ve şahin Gözleri göremedi ***** gibi halim Ben seni senden çok seven ahmak Sen beni terkedip bu olanlara bak Döndüğün an açık kapılar ancak Bu yürek senle kolay barışmıyacak Bildiğin herşeyi unut hakkımda Tanıdığın o adam öldü 2 ay oldu Kalan hatıralarına göz gezdir Bana bakan gözlerin gülüyordu Noldu bitti neyse boşver Odamın dört duvarı bana yer artık Sen varken çok güzel olan heryer |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanıser - Sarkı Sözleriİsmini Sen Koy [Patron] sersefil bu bedenim aştı zamanı bazen fel fecir açılan gözümü yaşlar aldıkaptan dümeni kır ve git dönende yok ki karada rahata düşmüş terkedip merkezi olmuş kalbim çekip gitmek çaresi hangisi adil ama bugünlerin mesaisi nevalesi olmadan uyku yok ferasetim rüyalarımda galibim gerçek hayatta manevi maddiyattan değersiz bahanesiyse şahidim bu sahilim manzaram ve yazmak ister sağ elim müsaitim yalnızlıkta gizli verasetim boş verin o güzele selam olsun ben hala tekim merak etmeyin yaz kış aynı yerde beklerim her denemede bin hayır her kelimede gündem aynı ver beni bana geri vermeyen her gece aldı benim öfkemi ahımı savaşım soğuk ve kısasa kısas kasamda arafta çoktan boş yer edinmiş duygular içimde artık dost [Nakarat - Şanışer] kimseler bilmezdi yine yarim sen gidince gökyüzüne halim kalmaz oldu günlüğüm yine senle mi doldu özledi yani bulutlara sordum yine cevap yok ağladım satırlara döktüm çok gelmedin madem ki sevmedin kalbime hançer gibi saplanır ok [Şanışer] aldı yaramı deşti yar muhalefette rap diyar diyarın istemekti kar ve kan boyardı tablolar benimle geleni vardı milimi çağrı yoktu kalanı bomboş odamın ağrı dolu sabahlarıydı dört duvar yaktı canımı selametle uçtu gitti yarını bomboş artık onsuz ardı canlı sade hatıralar hafızamda yalnız ağlar ah kızanlar ağzım anlar razı gelme gazi düş farazi mektuplar aktı rhymeı mayına kalbi hedef arattı sayıma çıktı çivili tekne mayına mekke yoluna bekle boyuna sürüyüp oyuna bırakıp ayına gölge yap dayan bayan trip adına şarkı yazmam arınazsın arınamazken bahtı kara bir rapte paramı mantık arama rabbim oralı cennet ister adi karalı defter adına yazmadım seninle doğdu seninle öldü hücrelerim gittiğin günden beri dön diye hecelerim [Nakarat - Şanışer] kimseler bilmezdi yine yarim sen gidince gökyüzüne halim kalmaz oldu günlüğüm yine senle mi doldu özledi yani bulutlara sordum yine cevap yok ağladım satırlara döktüm çok gelmedin madem ki sevmedin kalbime hançer gibi saplanır ok [Bela] ben bu duvara resmi çizdim bak bu tablo hep sensin adını andım acını çekerek yaşadım onca sen için gün sabahtan kararı verdi duy belayı birde derdi çifte mermi saplanınca kefeni verdi bir melek bir buketle gelecek olsa bin bukettir albu parçam sevgi okunu çek yaydan bense okurum efkardan derde derman hangi ferman söylemişse gitmeni gittiğin o günden beri bela bekler ölmeyi ahiretten farkı yokken gittiğim o sahilinde sesimi duysa kafi dir ve ben bu aşkın faili sağda solda bir melek var iyi ve kötüyü gösteren yanlış olanı bikere seçtim yarim oldu sabreden gözlerinden akan o yaşlar biliyorumki haklılar ben bi gizemi sevdim elbet bak bu aşkın hatrı var sigara yaktım hep yazarken birde dosta dert yanarken tek bir sebebim oldu işte sen yanımda ağlarken [Nakarat - Şanışer] kimseler bilmezdi yine yarim sen gidince gökyüzüne halim kalmaz oldu günlüğüm yine senle mi doldu özledi yani bulutlara sordum yine cevap yok ağladım satırlara döktüm çok gelmedin madem ki sevmedin kalbime hançer gibi saplanır ok |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanıser - Sarkı SözleriŞanışer Feat Pit10 - Ben UnutmadımŞanışer: Tek derdim maddiyat ve para değil o birisi sadece Şimdi bi zar atıyım terk edildim ailece Kaç gelir kaç gelir aç kaldım saadete Vakitten de emin değilim bakamadım saate de Ve yarıştım zamanla Yenildim ve yenildim ve alıştım zamanla Hiç olmucak bişey oldu aslında iyi de oldu 22 yıl sonra tanıştım babamla Ben ne kadar büyüsem de hayat reşit değil Farklı durum farklı burada bırak eşitliği Mutluluğu bekliyorum günlerdir hevesle ama Trafiğe takılmış olmalı baya gecikti Bedenimin her yerinde o sevmediğim acı Bu şehre değil aşık ne sende sevgim ve sevgilim Şimdi evim karanlık üstümde bi gri çatı Antalyadan gittim ben o şehre iyi bakın Nakarat: Unut her şeyi gül bana nolur Bi kerelik olsa da olsana çarem özledim Masum yılları ama yılmadım [Pit10] Unut her şeyi gül bana nolur Bi kerelik olsa da olsana çarem özledim O tebessümleri ben unutmadım [Pit10] Pit10: Karanlıkta fısılda bırak duymasın onlar İstediğin gibi yani daraldığında mırıldan Düşüncüler nota hadi durdur dünyayı Bugün kapılmadan zamanın akımına Sevdiğim herkes uzak göremedim nerde O da beni düşünür mü böyle gecelerde Güzel olan her şey dönebilir terse Bakabilen herkes görebilir bence Benim olmasın sahte hisli dünyan İçte rehin kalpte gizli küstah Vicdanın makberindi düşman Kayıplar değil kahpelikti hüsran Bugün arın egolardan gül bana Çünkü silik isimler olur yarına tüm kalan Bu sönen umutlar gibi yine gün batar Siluetler sevgiyi gururuna süs yapar |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanıser - Sarkı SözleriŞanışer Verse Mektep rap hürrem devletim ülkem benim ülkem Geri dönmem ben tek neferi benim belkide sokağımdan git ---- ile bu ahval ile bulan nafile deniz maviye rapim kafiye Eski hasımlar bugün şer diye önümde eğilirler hangi yüzle Buralara kursam bi şehir ama göremeden ölsem gelişim Kana bulanıp övünsem bilişim beni karşıda görse bitişik Tepeden tırnağa göğe şer yazdım beni rap diye dinleme al tahtım Yeni gündeme misileme ol namağlup tabiat kural işlemez al tatlım Hani küçük ama güzel evler varya içi dolu keder içimizde akar ya Dili mili mili bana gel yıka bedenimi kapa kapıları kubar balya balya Minimal eğitimini şey kişi denyo bi kedisi bile yoktu bu şerin anla Tanıdığın aslında bi başkası kaç yaşı şendi kodestemi hala bu gecelik elimi melegim ile kilime koy eminim emelimi benden almaktı rape kupa kale kesin iki katı kelime karkafa karkaranfilim oynadı ==>(burayı arkadaşla çözesiye kadar baya uğraştık xD ) Düştüm arkasına küstüm her kesime dostum al beni de raplere yar et Kalbime lanet defter emanet sokrat’ım hepsinden nigga daha net NakaraT: Bu zenne cevabı ben bi seli kaldı Sen sevabım evde yanqın hep dayandım kadere Sevip ölümü kime ne ? Velhasıl iki sözüne inandım Sokrat Verse Hayallerimde vardı bak kanardım ruhu sattım noldu Meleklerim bi okyanusta çaresiz boğuldu Kan mı sordu tek benim fakat karakterim çoğuldur Sonda birini tanıdım vesselam bi Tanrı hediyesi Önüme geçti şeytan aldı geri verin velakin hep diyesim oldu her kelama Aynaya bakınca ince gülesim oldu gülünesin suratla An süratla ölünesi kuL oldum aynı anda Gömülesi,toprak altı sürünesi Nefesi olmayan bi cansız oldu oğlun annesi Bi kadın oldu anlatım sapıktı oğlum adına bu rapi koydum Sakladım bi kaç kalıntı nolur susun artık doydum Olur pusu sardı kolum boğulur işim artı artık peşin |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanıser - Sarkı SözleriŞanışer - : Bulamadığın Cevaplar (ft Sitem Depresif)Sitem Depresif Verse : Yine bn uykusuz beklesemde duygusuz geçen saatlerim kafada ninniler döner bnse aile özlemindeim 2 şeir arası gitmekteim sefil kalbim cebim kadar boş deil hoş deil yalanlar ardında yaşayıp yaşlanmak an gelir canın yanar boşa uğraştır saklanmak özgür yaşa özgür ol çalış çabala sahip ol ateşi bilmek istemessin insan olana çok zor kimine sor hayatı anlatır başından zalimce kimine görede iyinin ötesi en berbat gününde dahi fani olmanın güzel yolu bitecek olması ve baki kalmanın tadıysa bilinen ödülün olması sevigiyi tatmadan gönül zindandır aşkı yaşatmadan hayat virandır hislerin olmadan yaşanmaz hatıran yoldaşım olmadan yolum haramdır nakarat 2x (Mozole Mirach ): bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar ![]() Mozole Mirach : her kapı kapalı deildr aslnda dene bi zor deil şansı zorla kıymet bilmeden dereyi görmeden paçayı sıvama kalırsın yarı yolda derdimiz bi dert değil ve her bi fertte mert deil akar gider o yıllaarrr o talih sert gelir o zmn belli deil elinde yokki delil salla hadi beyaz mendil ayrılık anidir hadi bi gel-sen nefsin yen-sen eğriyi doğruyu azı çou gör-sen bnde aşk war war bi yek yar olsada sorunlar bulunur sonuçlar dünden bu güne bi fark olsun hisset kndini blursun herşey zmnla yol alır tek şey unutulmamalıdır nakarat 2x (Mozole ): bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar ![]() Şanışer : bazen bn mtluyum çewrem öyle deil bzn hrkes tebessümde bnse umut fakiri her sabah uyandığımda gözüm arar yeni birini şanışer unuttu çoktan dostum kendi değerini müzik fani bn semazen döndü başım sevgi cevp soru nden öldü hışım akar gider yaşım gözüm toprağa baktıkça ölüm önüme yattıkça savaş benim rap kukla iki elim hep bokta başarıp ölmemekte yine tebessüm edip emeklemekle sürünüp onca yıl gözünde düştüm herşeim tamam istemiştim bir slm ilişti gözüme faciam ve bitti hayat serüvenim 2 defa doğmıcamm nağmelerim aksak ve detone kafiyem üstünde yol gider önüme (beeeeeen) senden çok ağladım (çoooooook) aradım ama bulamadıımm nakarat: bulamadığın cevaplar kaçamadığın korkuların war sebepsiz ağlar gözler ağlar soramadığın sorular kaçamadığın yalnızlıklar nedensiz ağlar kalbin ağlar |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanıser - Sarkı SözleriŞanıŞer verse= Tek Derdim Maddiyat Ve Para diil o birisi Sadece ![]() şimdi bi Zar atim ![]() (Terk Edildim daha önce )Kaç Gelir, kaç gelir ![]() Aç kALdım Saadete ![]() Vakittende emin Deİlim Bakamadım saatede ![]() ve yarıştım zamanLa ![]() YeniLdin ve yenildim Ve Alıştım ZamanLa ![]() hiç Olmucak Bişi Oldu Aslında İyide OLdu ![]() 22 yıl sonra Tanıştım BabamLa Ben NE Kadar Buyüsemde Hayat reşit DiiL FarKlı durum FarkLı Burda BıraK EşitLİim mutlulugu bekliyorum günLerdir hevesLE ama Trafiğe TakıLmış OLmalı baya gecikti Bedenimin heryerinde o sevmediğim acı bu şehre değil aşım Ne sen Ne sevgin be Sevgilim ![]() Şimdi evim KaranLık üstümde bi gri çatı AntALyadan gittim Ben O şehre iyi bakın ![]() NakArat Unut HerŞeyi güL bana noLUr Bi Kerelik Olsada Olsana cagrem ÖzLedim (ÖzLedim) Masum yıLLarı ama yıLmadım ![]() Unut HerŞeyi güL bana noLUr Bi kerelik Olsada Olsana cagrem ÖzLedim ÖzLedim O tebessümLeri Ben unutmadım ![]() Pit10 Verse= karanlıkta fısıLda bırak duymasın onlar istediğin gibi yani daraLdığında mırıLdan ![]() düşüncELer nota Hadi Durdur dünyayı bugün KapıLmadan zamanın akımına sevdiğim herkes uzak göremedim nerde Oda beni düşünürMü böyLe geceLerde GüzEL OLan herşey dönebilir Terse bakabilen herkes görebilir bence Benim OLmasın sahte hisLi dünya İçte rehin KALpte gİzli KüsTah Vicdanın Bak FeLekti düşman KayıpLAr değiL kahpelikti hüsran Bugün öyLe LEgoLardan güL bana çünkü silik isimLer olur yarına tüm KaLa (bu) SöneN umutLar gibi Yine Gün Batar SiliüetLer sevgiyi gururuna süs Yapar ![]() NakArat Unut HerŞeyi güL bana noLUr Bi kerelik Olsada Olsana cagrem ÖzLedim ÖzLedim Masum yıLLarı ama yıLmadım ![]() Unut HerŞeyi güL bana noLUr Bi Kerelik Olsada Olsana cagrem ÖzLedim (ÖzLedim) O tebessümLeri Ben unutmadım ![]() |
|
|
|