![]() |
Sancak - Hayal Kırıklıkları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sancak - Hayal KırıklıklarıÜstüme gelmeyin etrafımda mayınlar var ![]() İsterim gülmeyi çocukça oyunlarla ![]() Hatırlatır diye bu son bıraktıklarım, Elimde sen değil hayal kırıklıkları ![]() Çok düşündüm kafama git deyip giderek küçülen odamdan Son isteğim açılmasın mühim değil ![]() Bugün nasıl yanımdasın yarın değil, Karar benim senin değil, onun değil benim suçum sorun değil İlk defa değil bu keşkem o çaldığın güneşte sen güneşlen, Ayazda doluyken ben akşamın içinden, Bir damla getirip ağlarım, Gözümden anla hislerin yalanları ki en asil insanların ![]() Sanarsın hep peşinde gözler, sanarsın izlenirsin, Hep arkanda birisi vardır tamamen ilgisiz ![]() Ve sanki sensin odak nokta sen değilsin, Tıpkı senin gibidir hepsi çünkü sen sen değilsin ![]() Bakınca geriye yok derim unutmasamda boşverip, Yanan bir ton umut içinde derinlerden ses gelir ![]() Tutup çıkarmak isterim büyük cesaret gösterip, Ben istesemde gelmez onlar yaşlarıma göğüs gerip ![]() Üstüme gelmeyin etrafımda mayınlar var ![]() İsterim gülmeyi çocukça oyunlarla ![]() Hatırlatır diye bu son bıraktıklarım, Elimde sen değil hayal kırıklıkları ![]() |
![]() |
![]() |
|