![]() |
Zahriyan - Yanlızım Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zahriyan - Yanlızım Annepolis sirenleri ardında hakkını helal et gidiyorum anne sana hediye elimde işte kalbimi söktüm çiğneme anne yırtamadım resimlerini sende yırtma olur mu anne geç kalmışım herşey için doğuşumdan bu yana yalnızım anne gece çökünce ben aynı köşede belki bir hapçı belki bir keş yıkık hayatı gözleri kanlı yaralara yaslanmış dumana asılı kaldırım bekçisi gözleri sürmeli ağlıyor köşede gözleri yaşlı dosyalar dizili kaldırım köşesine kelepçeler ise kara bahtı dört duvar arası karanlık oda duvarlara yazılı kaderimiz orada son bir şans Tanrım duysa kaçacak yer kalmadı oysa mecburdum son darbem kaçmak zorundayım son çarem kader mahkumu oluyorum anne kaçacak yer bulsana anne polis sirenleri ardında hakkını helal et gidiyorum anne sana hediye elimde işte kalbimi söktüm çiğneme anne yırtamadım resimlerini sende yırtma olur mu anne geç kalmışım herşey için doğuşumdan bu yana yalnızım anne itme beni batmışım zaten çıkamıyorum kurtar anne bilemezdim yarınlarımı kan ve şöhret oynadı rol hayat bir film gibi son yazar biter bana düşense yazmak rol göreceksin kelepçeleri bileğimde kırılacak anne baba sarhoş gelir eve döver seni kanadıma saklan tut elimi tek arkadaşım soğuk ranzam hakkını veriyor ter basıyor örtsene yeniden yorganımı çok üşüyorum kurtar anne sonbirşey gidiyorum hakkını helal et hoşçakal anne polis sirenleri ardında hakkını helal et gidiyorum anne sana hediye elimde işte kalbimi söktüm çiğneme anne yırtamadım resimlerini sende yırtma olur mu anne geç kalmışım herşey için doğuşumdan bu yana yalnızım anne |
![]() |
![]() |
|