![]() |
Migren ` Güz Senfonisi 2O1o |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren ` Güz Senfonisi 2O1oyine yaslar doldu gözüme hasret kaldim tebessüme yasli dolu gözpinarlarim yenik düstü yer çekimine keder bitene kadar kaderde cefa açarim bir care derdime dramatik guz senfonisiyle huzun ceker yine ahhvalime iki guvercin ucurdum bu sabah gökyüzüne uçuyor iste birlikte sonsuz gelecege vakit nakit olunca ulasamazsin sevdigine yakin olsan bile ulasamazsin onlarin ellerine göz görmez olunca gönül alisirmis yokluguna ben bir kelebegim haps olmusum oysa avcunda kirip attilar kanadimi biraktilar beni oraca giden geri dönsede ölen dönermi dünyaya ¿ kalbim kirildikca tasar gözpinarlarim ellerime çok düs kurdum yorgun düstüm daldim yine derinlige kurtaricak kimse olmasin birakin beni kendimle artik ölü gömülüdür dönemez sevdiklerine günes dogmaz oldu artik benim için bu diyara hep sagnak yagisli olacak gözlerimdeki hava buralara kar yagarsa adini yazacagim daglar'a dagda küsmüs agliyor bak ikiside yana yakila egosu geçer önüne besenin beser sasar hata yapar vurur katil olur bazen seni elleriyle mezara koyar anlamazsin kaybetmeyince bulamadiginin degerini degerin kalmamissa eger kaybettin demektir hayallerim satira döküldü oldu simdi hikayeler bulutlara baktikca gözlerimle seyre dalar dileklerim icin daha kaç mum söndürmem gerek? zordur zorla savasmak kolaya gelir vazgeçmek deger verdigin kisiler kadr kiymet bilseydi sana onca cefa cektirmezdi vefasiz misali tek kalemde sildim dedi mahfetti hepsini sonu ayrilikla biten dramatik film seridi simdi geceleri cocuklara okunan bir öyküyüm kötü sonla bitecek masalin karanligi kördügüm ismarlanmis agazlardan selam lafi duydugum en garip labirent hayat icinde kayboldugum ![]() ![]() ![]() súpermis ;o |
![]() |
![]() |
|