![]() |
Model - Şarkı Sözlerinin Tümü. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Model - Şarkı Sözlerinin Tümü.Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde İşte bir sabah erken masal böyle başlamış Delikanlı genç kıza iskelede rastlamış Bakışmışlar göz göze, gören kimse olmamış Fakat denizle dalga oynamaya başlamış Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde Delikanlı yaklaşmış “ne kadar güzelsiniz” Güzel kız uzaklaşmış “fakat siz de kimsiniz” Ben bir erkek meleğim bırak yanına geleyim Elimi hiç sürmeden gözlerimle seveyim Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde Olamaz hayır hayır, annem çok kızar buna Beni kenara ayır, git takıl şuna buna Şayet beni istersen bize yolla anneni Söz veriyorum sana, olacağım gelini Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde Oğlan buna inanmış bir ok gibi yaylanmış Evin yolunu tutup annesine yalvarmış Koş git al kızı bana delireceğim ana Yoksa oğlun ölecek siyah gözler uğruna Anne atlamış gitmiş içi titreyerekten Güzel kız yağız açmış kapıyı gülerekten Demiş hanım geç kaldın bak artık evlendim ben Bekledim de gelmedin yaya kaldın bu işten Bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz içinde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Model - Şarkı Sözlerinin Tümü.Benim Tatlı Kanserim Günden güne soluyoruz İçten içe eriyoruz Ne kaçış var ne bir umut Yine de onsuz yapamıyoruz Bu aşk bir kanser hücresi Belli yok tedavisi Sardıkça her yerimizi Tutkuyla bağlanıyoruz Bu kanlı yaratık nereni sardıysa Hiç düşünmeden hani kesip atarsın ya Tut ki bu illet kalbine dadandıysa Kalbini de söküp atamazsın ya Varsın solsun çiçeklerim Ben ölmeyi de beklerim Yine de kesip atamam seni Benim tatlı kanserim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Model - Şarkı Sözlerinin Tümü.Bir Melek Vardı Bir melek vardı, Aşkı fısıldardı ![]() Elimde o büyülü ellerin hayali kaldı ![]() Uyku imkansız, Umut vicdansız, Güneş bile dedi ki kendine doğmak anlamsız ![]() Ağladım delice, Elimde boş bir şişe, Kutladım bu gece, Sarılmanı başka kollara ![]() Yapayalnız bir çare, Ölüyorsam kime ne? Benzedim bu gece, yine boş sokaklara ![]() Bir melek vardı, Aşkı fısıldardı ![]() Elimde o büyülü ellerin hayali kaldı ![]() Uyku imkansız, Umut vicdansız, Güneş bile dedi ki kendine doğmak anlamsız ![]() Ağladım delice, Elimde boş bir şişe, Kutladım bu gece, Sarılmanı başka kollara ![]() Yapayalnız bir çare, Ölüyorsam kime ne? Benzedim bu gece, yine boş sokaklara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Model - Şarkı Sözlerinin Tümü.Bu Matem Dolu Cennet Ah ölümden korkmam eğer Üstüme kokun sinecekse Ah mahşer bir düğündür Tanrının sesi seininki gibiyse Vur hadi durma Bana bir makber hazırla Ölüm saf ölüm candır Güzel ellerin değecekse Öldür Bitsin bitecekse Bu matem dolu cennet Bir kelepçe Ruhum kanıyor Kalbim eriyor Haykır! Tek ki bir şey söyle Bu sessiz cerahat işkence Usulca sızıyor Kanımdan içeri Son nefesimi Doldur dudağına Ve sonra ![]() ![]() ![]() Öldür ruhum özgür kalsın kollarında Matem son bulsun cennet cemrem oldukça Öldür ruhum özgür kalsın kollarında (Vur hadi durma) Matem son bulsun cennet cemrem oldukça (Bana bir makber hazırla) Ölüm saf ölüm candır Güzel ellerin değecekse Öldür Bitsin bitecekse Bu matem dolu cennet Bir kelepçe Ruhum kanıyor Kalbim eriyor Haykır! Tek ki bir şey söyle Bu sessiz cerahat işkence Usulca sızıyor Kanımdan içeri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Model - Şarkı Sözlerinin Tümü.Buzdan Şato Herkes yalnızdır kendi buzdan şatosunda, Biri gelip duvarları eritsin ister ![]() Herkes denizci fırtınalı okyanusta, Bir limana yelkenleri indirmek ister ![]() Herkes bir savaşçıdır kendi savaşında, Birisi için gardını indirmek ister ![]() Herkes yorgundur yaşamaktan bu hayatta, Dizine yatıp birinin uyumak ister ![]() Ben çırılçıplak bir kadın karşında ![]() ![]() Attım dertleri hep içime içime, En sonunda kaldım tek başıma ![]() Koy gidelim saki koy kadehin içine, Vuralım bu gece bu şişenin dibine ![]() Yastığımda hala ılık nefesin var, Yanımda olsan şimdi nasıl sevesim var ![]() Herşeyi darmadağın edip gidesim var, Durmadan içiyosam bir sebebim var ![]() ![]() Ben çırılçıplak bir kadın karşında ![]() ![]() Attım dertleri hep içime içime, En sonunda kaldım tek başıma ![]() Koy gidelim saki koy kadehin içine, Vuralım bu gece bu şişenin dibine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Model - Şarkı Sözlerinin Tümü.Çürüsün Gelinliğim Küçük kızların bebekleri Fırfırlı şirin etekleri Yastıktan yapılmış evleri Bir de hayali prensleri var Plastik mutfak setleri Kısa tırnaklı küçük elleri Makyajsız güzel yüzleri Bir de gelinlik hayalleri var Bataklıkta bir gül gibi Solup gitsin güzelliğim Neyleyim sensiz saadeti Çürüsün gelinliğim İster yas tut benim için Ben çoktan ölüp gitmişim Aşkımızın tabutunda Çürüsün gelinliğim Yıllar geçer eller büyür Boyanır yüzler hayaller küçülür Bir adam çıkar kanatır gönlünü Ne prens kalır ne düğünü Çürüsün gelinliğim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Model - Şarkı Sözlerinin Tümü.Değmesin Ellerimiz Ah ne zormuş bitsin demek Hala severken seni Dudaklarını öpmemek Bir yabancı gibi Bilirsin ayrılık hususunda İyi değiliz ikimiz de Bir kıvılcım yeterdi her zaman Koşup geri dönmemize Değmesin ellerimiz Buluşmasın bu gözler Yine erir gideriz Unutulur yeminler Biz hiç beceremedik Sevmeyi de terk etmeyi de Aşk kokan dudakların Karşısında direnmeyi de Biz hiç beceremedik Sevmeyi de terk etmeyi de Aşk dolu mısraların Karşısında direnmeyi de İşte bir kez daha Durup karşında Belki de son defa Soruyorum sana Bitti mi hikayemiz? Bu ne biçim son böyle? Değmez miydi sevgimiz Savaşıp direnmeye? Değmesin ellerimiz Buluşmasın bu gözler Yine erir gideriz Unutulur yeminler Biz hiç beceremedik Sevmeyi de terk etmeyi de Kendimize sahip çıkıp Dünyayla yüzleşmeyi de Biz hiç beceremedik Sevmeyi de terk etmeyi de Korktuğumuz o gözlerin Karşısında direnmeyi de Bitmesin hikayemiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|