![]() |
Aşkin 11 Kurali |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkin 11 Kurali1 ![]() Telefonda aşk yaşama İlk zamanlar güzel gelir birkaç kaçamak Sonra kavga çözümlerinde hep kullanırsın Dünya'ya dönün bence bırakın ordan hırsı 2 ![]() Ağlarsa avutma Şevkati görürse bunu asla unutmaz Avuttun onu diyelim; çözümü sağlıcak mı ? Emin ol bi dahakine daha çok ağlıcaktır 3 ![]() Hep sevdiğini söyleme "Anlamı özel kalsın" kalpler öyle der İncelik yapcaksan ruha değsin kararın İsabetli olsun yeri ve zaömanı 4 ![]() Yanında küfür et Normalde ediyorsan yanında da küfür et Sana karşı dürüst olsun; tamam da vekil sen misin ? Ve senin davranışlarında şekillenmesin 5 ![]() Kankalarından uzak ol Fark etmiyon ama içten içe tuzaktır o Onlara ters düşersen yaratılır skandal Sevdiğin kaleyi içten içe yıkarlar 6 ![]() Mutluysanız sevişin İnanın bu dünya sevgiyle değişir Anlamı çok derindir bak o senin yanında Kokusunu içe çekip sımsıkı sarılmak 7 ![]() Ailesiyle git tanış Mümkünatı varsa bunun yani git tanış Gelecek açısından koyarsın bir tanı İyi bile olur ulan kendini git tanıt 8 ![]() Yaşadığını masal sanma Onun kalpte sevgili sayısı asal kalmaz Kerem olsan da sen, uyanır Aslı Masallar biter ![]() ![]() ![]() 9 ![]() Habire kavga çıkarma Bi süre sonra hakikaten bıkar bak Onun yanında sen sanki melek kaldın Huzru huzursuz etmeye gerek var mı 10 ![]() Hatasını yüzüne vurma Yeterince de zordur zaten üzülen olmak O varken gülistansın o yokken taştan odan O halde olgun ol ve tebessümle yaklaş ona 11 ![]() Kural diye bir şey yoktur ---------------- Kel ilacı olsa kafaya sürer yani Bunlar gerçek olsa, olurdu herkes esir Sen bir 'Dünya'sın ve kendinin merkezisin Ama istersin hep kendine kusursuz O 'Ay' olsun; etrafında dönüp dursun Ben istemedim ama kaderi böyle buldum Dünya merkezim, "Güneş" etrafı dönüp durdu ![]() Sehabe 14 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|