Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
“eğer, atmak, çıkarsam, demirlek, kalırdım, oyuncuyu, sahaya, sivasspor’dan, zorunda

Demirlek , “Eğer Sahaya Çıkarsam Sivasspor’dan 3-4 Oyuncuyu Atmak Zorunda Kalırdım

Eski 08-31-2007   #1
[KAPLAN]
Icon4

Demirlek , “Eğer Sahaya Çıkarsam Sivasspor’dan 3-4 Oyuncuyu Atmak Zorunda Kalırdım

Trabzonspor-Sivasspor maçı için 'tekrar' diyen Futbol Federasyonu, gerekçesini açıkladı

3182007

Trabzonspor-Sivasspor maçı için ‘tekrar’ diyen Futbol Federasyonu, gerekçesini açıkladı

Hakem Bülent Demirlek’in tedbirsiz davrandığının altı çizildi, tatil kararı haksız bulundu

Sürprizler sürüyor
Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili olarak sürpriz gelişmeler yaşanıyor Futbol Federasyonu’nun dün gece geç saatlerde açıkladığı ‘tekrar’ kararının gerekçeleri, yepyeni tartışmaların kapısını açtı Hedef isim halindeki maçın hakemi Bülent Demirlek’in seyircinin oyuna müdahalesini tatil sebeplerinden biri olarak gösterdiği öğrenilirken, federasyon temsilcileriyle yaptığı görüşmede kullandığı ifadelerin de ‘tekrar’ kararının zeminini oluşturduğu vurgulandı

‘4 Sivaslı’yı atardım’
Demirlek'in temsilcilere, “Eğer sahaya çıkarsam Sivasspor’dan 3-4 oyuncuyu atmak zorunda kalırım” sözlerini sarf ettiği, olayı bizzat yaşayan temsilci Metin Demir’in de olayı raporunda detaylarıyla anlattığı belirtildi Bir diğer temsilci Tufan Öktüren’in de Demir’in ifadelerini aynen doğruladığının altı çizildi Demirlek’in olaylardan sonraki safhada temsilci ve yetkililerle fikir alış-verişi yapmayarak tedbirsiz davrandığı, tatil kararının zemininin bozulduğu ifade edildi

Aynı kadrolarlaFederasyon, ileri bir tarihte seyircisiz ve tarafsız sahada oynanacak tekrar maçının prosedürünü de belirledi Mücadelenin yapılacağı şehrin daha sonra açıklanacağı öğrenilirken, karşılaşmada her iki takımın da tatil edilen maçtaki kadrolarıyla sahaya çıkacağı kaydedildi Yeni transferlerin ya da o günkü oyuncu kadrolarında bulunmayan isimlerin yeni 90 dakikada forma giyemeyeceği dile getirildi Bu gerekçeli kararın ne gibi spekülasyonlara yol açacağı merakla bekleniyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com