Hazırlanışı :Önceden 2 adet yumurtayı haşlayınAvakadoların kabuklarını soyunServis tabağına karışık yeşilikleri alınüzerine turp,yeşil soğan,çeri domates,1 tutam dereotunu ilave edin
Haşlanmış yumurtaları küçük olarak kesinSalatanın üzerine yumurtaları ilave edinAvakadoları küp olarak kesin ve salatanın üzerine ilave edin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.