![]() |
Baget Ekmeğinde İzgara İstavrit |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baget Ekmeğinde İzgara İstavritMalzemeler 500 gr ![]() 3 yemek kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı pul biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 dal mercanköşk 2 diş sarımsak 12 demet maydanoz 8 dilim baget ekmeği Zeytin ezmesi 1 adet küçük boy kırmızı soğan (dilimlenmiş) 20 gr ![]() 20 gr ![]() 1 çay kaşığı acı sos 12 demet roka (kıyılmış) Hazırlanışı Limon suyu, pul biber, zeytinyağı, mercanköşk, sarımsak ve maydanozu rondodan geçirerek püre haline getirin ![]() İstavritleri hazırladığınız karışımın içine koyup en az 2 saat buzdolabında marine edin ![]() ![]() ![]() Family Grill'in sol ızgara plakasının pişirme seviyesini 4'e getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|