![]() |
Buğdaylı Bezelye Püreli Kebap |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğdaylı Bezelye Püreli Kebap![]() Malzemeler : * 300 Gr ![]() 1 Su B ![]() 1 Soğan 3 Diş Sarımsak 2 Defne Yaprağı 1 Çorba K ![]() Sıvıyağ Tane Karabiber Tuz Su * Püresi İçin: 1 Kase Haşlanmış Bezelye 1 Su B ![]() 1 Çay B ![]() 1 Çorba K ![]() Tuz Hazırlanışı Tencereye sıvıyağı dökün ve doğranmış kuzu etini kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Püreyi hazırlarken; tereyağını, sütü ve bezelyeyi doğrayıcıdan geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() Pişen kuzu etini kapatmadan evvel haşlanmış nohutu ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|