![]() |
Balık Karidesli Portekiz Pilavı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Karidesli Portekiz Pilavı Tarifi![]() Malzemeler 400 gr Amerikan pirinci 3-5 bardak su Yarım fener balığı (derisiz, kemiksiz) 500 gr karides (soyulmuş) 8 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım su bardağı soyulmuş ve doğranmış domates Yarım tatlı kırmızı biber 1 kuru soğan 5 diş sarımsak 2 defne yaprağı 2 çay kaşığı kırmızı biber 3 yemek kaşığı tuz 6 yemek kaşığı doğranmış kişniş yaprakları Yapılışı: Zeytinyağı bir tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|