Krem şantiyi ve cappucino’yu geniş bir kaseye alın Üzerine süt ekleyip katılaşıncaya kadar çırpın Bezeleri ve bisküviyi küçük parçalara bölüp ekleyin Baton kalıba streç folyo serip karışımı kalıba aktarın ve 1 gece derin dondurucuda bekletin Çikolatalı sosu süt ile orta ateşte katılaşıncaya kadar pişirin ve soğumaya bırakın Parfeyi dilimleyip çikolatalı sos ile servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.