![]() |
Kopoğlu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kopoğlu![]() Malzemeler: 1 Adet Patlıcan 1 Adet Patates 1 Adet Kabak 1 Adet Havuç 3 Adet Sivribiber Su Bardağı Sıvıyağ Tuz Yapılışı: 1 adet patlıcan,patates,kabak,havuç ve 3 adet sivri biberi küçük küçük doğrayın ![]() 1 su bardağı sıvıyağı kızdırın ![]() Sırayla patlıcan, patatesi kabak, havuç ve sivribiberleri kızartın ![]() Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın ![]() 4 diş dövülmüş sarmısağı,1 su bardağı yoğurdun içine alıp, sebzelerin üzerine gezdirin ![]() 2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın ![]() ![]() Yoğurdun üzerine döküp, servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|