![]() |
Enginarlı Piliç., |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginarlı Piliç.,Malzemeler Bir küçük Piliç İnce bir adet havuç 1 adet küçük boy soğan 3 adet konseerve enginar 1 adet patates 2 su bardağı su 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı un 1 çay kaşığı muskat Tuz, karabiber 1 küçük kutu krema 1 adet yumurtanın şansı 6 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri İnce kıyılmış maydanoz Yemegin Yapilisi Kaynayan 2 su bardağı suya 1 küçük tabak pilici, ufak doğranmış havucu ve çok küçük kesilmiş soğan ekleyin ![]() ![]() Yine ufak doğranmış patatesi ve dörde bölünmüş enginarları ekleyin ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını bir tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir kapta yumurta sarısı ve kremayı çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırından çıkardıktan sonra üzerine ince kıyılmış maydanoz serperek, servis yapın ![]() AFIYET OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|