![]() |
Etleri Marine Etmek İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etleri Marine Etmek İçin![]() Bütün bonfile : 2 kg’lık bonfile için takriben 10 diş sarımsak ayıklayarak hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzu budu marinesi : 1,5 kg’lık bir kuzu budu için etin üzerinde açılan deliklere 10 diş sarımsak yerleştirin ![]() ![]() ![]() Teryaki marinesi : 160 ml soya sosu, 60 ml sıvı yağ, 8 diş kıyılmış sarısak, 2 çay kaşığı zencefil, 2 çay kaşığı hardal tozu, 2 çorba kaşığı pekmez ![]() ![]() ![]() Sarımsaklı ve krema marinesi : 1 kutu krema, 1 çorba kaşığı limon suyu, 5 diş sarımsak ezilmiş, karabiber, kereviz tozu, tuz, pul kırmızı biber ve 1 çay kaşığı Worcestershire sosu ![]() ![]() ![]() Tavuk marinesi :1 çorba kaşığı zeytinyağı, 5 diş ezilmiş sarımsak, 1 çorba kaşığı bal, 1 çorba kaşığı limon suyu, 2 tatlı kaşığı hardal, 2 çorba kaşığı beyaz şarap, tuz, biber, kırmızı pul biber karıştırılarak tavukların üzerine dökülür ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|