|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilginç, profesörlerin, sınavları, üniversitedeki |
![]() |
Üniversitedeki Profesörlerin İlginç Sınavları.... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Üniversitedeki Profesörlerin İlginç Sınavları....Üniversitedeki profesörlerin ilginç sınavları ![]() ![]() ![]() ![]() Sandalye Renkli kişiliğiyle ün yapmış bir felsefe hocası, yılın son sınavını yapmak üzere sınıfa girmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ´İŞTE 100 PUANLIK TEK SORU´ demiş ![]() ![]() Herkes bir girişmiş yazmaya efendim hızlı hızlı yazanlar harıl harıl düşünenler derken, aralarından biri kağıda tek bir cümle yazmış sonra kalkmış hocasına vermiş, ve sınavı bitirip çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() Sonuçlar açıklandığı zaman bir bakmışlar koca sınıfta 100 üzerinden 100 alan tek kişi var, o da sınavı 2 dakikada bitirip çıkan çocuk ![]() ![]() Peki acaba çocuğa 100 puan getiren o tek cümle neymiş???? Cevap kağıda sadece şunu yazmış: ´HANGİ SANDALYE?´ ----------------------------------------------- Bir üniversitede şöyle bir ödev verilmiş ve bu ödevden 100 almayı başarmış tek kişi olmuş Kompozisyon Ödevi: Aşağıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir kompozisyon yazın ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 100 alan ödev: Allahım! Hamileyim ![]() ---------------------------------- seviye:üniversite ders:eğitim felsefesi sınav:bütünleme sınav şu sorudan ibarettir:''bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız ![]() yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir ![]() bulamamaktadır ![]() hatırlar ![]() ![]() soru 1:ilk milli eğitim bakanımız kimdir cevap:hasan ali yücel soru 2:hasan ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır ![]() işlem tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() sınav sonucu:100 (yaşanmıştır ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------ ODTÜ Felsefe öğrencilerini en çok zorlayan hoca ![]() ![]() ODTÜ Felsefe öğrencilerini en çok zorlayan hocalardan biri yıllık olan dersinin final sınavında sınıfa gelmiş ve sınav sorusu olarak tahtaya, Why? (Neden?) yazmış ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------- Aynı hoca başka bir sınavda risk nedir? diye soruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------- Hocanın bir sonraki sınavında yine Risk nedir? sorusuyla karşılaşan öğrencimiz tekrar boş kağıt verince bu sefer 0 alıyor ![]() ![]() ------------------------------------------ Hocamız bir başka sınavda derse giriyor ve tek soru soruyor: Atatürk ne yaptı? ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------- Bu tür öğrenciler ve değerlendirmeler Hukuk Fakültelerinde yok mu? Elbette var ![]() Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Hocanın biri sınavda, o günlerde devam etmekte olan bir davanın detaylarını vermiş ve sonucun ne olacağını sormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------- Bir efsane de tıpçılardan: Olay bir tıp fakültesinin anatomi dersinde geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------- Malum lise dönemleri fırlamalık hat sat safhada matematik dersi vardır ve hoca yaş problemiyle alakalı bi soru sorar ![]() ![]() ![]() hoca : Eğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öğrencinin biri bi kaç dakika içinde sorunun cevabına bakar fakat alakasız çıkar ![]() ![]() ![]() öğrenci : hocam bu cocugun onlara ait oldugundan eminmisiniz? hoca: neden evladım öğrenci:hocam problemin sonucuna göre anne 20 baba 19 cocuk 12 yaşında sizce mümkünmü bu )) hoca : işin gücün makara be oğlum öğrenci : hocam kontrol et walla bak hoca : (bi sure sonra gülerek) Hakikatten oğlani evlatlık yapmışız yahu: )) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
TEMUR38
|
![]() güzl paylaşım olmuş teşekkürler ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
|