Zara'nın Android Moda Uygulaması Yayında! |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara'nın Android Moda Uygulaması Yayında!Kullanıcılara Zara’nın en yeni kreasyonlarını görüntüleme ve satın alma olanağı sunan Zara Moda Uygulaması, Samsung’un Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefon ve tabletlerinde pazara sunuldu Samsung Electronics, Inditex Group bünyesindeki içerik geliştiricilerle gerçekleştirdiği işbirliği sonucunda, Zara Moda Uygulamasını pazara sundu Android işletim sistemli akıllı telefonlar üzerinden yeni ürünleri görüntüleme, anında satın alma ve Zara’nın müşteri hizmetlerinden faydalanma fırsatını getirildi Samsung Electronics İspanya, Kurumsal Pazarlama Direktörü Francisco Hortigüela konuyla ilgili olarak; “Dünya çapında tanınan Zara’yı, Samsung Apps’te kullanıcılara sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz Moda tutkunları uygulama sayesinde Samsung akıllı telefon ve tabletlerinden kendilerine en uygun kıyafeti seçebilecekler” dedi Zara Moda Uygulaması, 6 ay süreyle yalnızca Samsung’un Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon ve tablet cihazlarında, Samsung Apps üzerinden ücretsiz olarak sunulacak Kullanıcılar kolayca Zara’nın Kadın, TRF, Erkek ve Çocuk kreasyonlarını yükleyebilecek Siparişin takibini yapmak ve gerektiğinde Zara yetkililerinden yardım almak üzere geliştirilen kapsamlı müşteri hizmetleri de uygulamayı tamamlıyor Zara uygulamasının tarama özelliği sayesinde kullanıcılar, beğendikleri kıyafetin barkodunu mobil cihazlarıyla tarayabiliyor ve uygulamada görüntüleyebiliyor Bu sayede istedikleri bedeni ya da rengi bulamadıkları durumlarda bilgi alabiliyor Uygulamaya ulaşmak için bu adresi kullanabilirsiniz btnet |
|