Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
appledan, dolarlık, milyon, yardım

Apple'dan 2.5 Milyon Dolarlık Yardım!

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Apple'dan 2.5 Milyon Dolarlık Yardım!

Steve Jobs döneminde sosyal sorumluluk alanında nispeten sessiz kalan Apple, Tim Cook döneminde bu konuda da bir değişimden geçiyor Cook tarafından şirket çalışanlarına gönderilen bir e-postada şirketin Sandy Kasırgası’nın yaralarının sarılması adına 25 milyon dolarlık bir bağış yaptığını belirtti

Apple, kasırganın ardından iTunes App Store’a kullanıcıların kasırga mağdurları için hızlı bir biçimde bağış yapmalarını sağlayacak bir kısmı da yerleştirmişti Şirket şimdi de ABD’nin kuzeydoğusunu etkileyen kasırganın mağdurları için önemli miktarda bir bağışta bulunarak yaraların sarılmasına hatrı sayılır bir katkı yaptı ABD’de kasırga mağdurlarına yardımcı olan teknoloji şirketleri ise Apple ile sınırlı değil Verizon, AT&T ve T-Mobile da kasırga mağdurlarına yakınlarıyla iletişime geçmeleri için ücretsiz konuşma süresi ve kısa mesaj hakkı vermişti Bu yardımın miktarı Apple’ınki kadar yüksek olmasa da, kasırga mağdurlarına o an için oldukça yardımcı olduğu rahatlıkla söylenebilir

teknoblog

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com