11-29-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Turkcell'li Velilerde Çocuklarını Cepten Takip Edecek!
Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik bir bilgilendirme servisi için iş birliği yaparak 17 milyon öğrencinin her türlü okul bilgisinin cepten takip edilmesine olanak sağlıyor

Türkiye çapında tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik Veli Bilgilendirme Servisi’yle birlikte, açık öğretim dâhil olmak üzere toplam 17 milyon öğrencinin velisi öğrencilerle ilgili bilgilere cep telefonu üzerinden ulaşabilecekler
Avea’nın da hayata geçirdiği uygulamayla birlikte Turkcell abonelerine, öğrencinin okul devamsızlık durumu, sınav tarihleri, sınav notları, ödev programları, proje performans sorumlulukları, genel duyurular gibi pek çok bilgiye kısa mesaj üzerinden ulaşabilme imkanı tanıyor Öğrenci hakkında oluşan her yeni durum, otomatik olarak kısa mesaj yoluyla gönderilecek
Servisten faylanmak için öğrencinin TC kimlik numarasını 8383’e kısa mesajla göndermek yeterli Yapılacak tüm bilgilendirmeler, vergiler dahil haftalık 0,5 lira ile ücretlendiriliyor
btnet
|
|
|