|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eğitim, ingilizce, online, online ingilizce, programı, usbem |
![]() |
Usbem Online İngilizce Eğitim Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
usbem
|
![]() Usbem Online İngilizce Eğitim ProgramıUSBEM ONLINE İNGİLİZCE EĞİTİM PROGRAMI Dünya’da dil öğretimi çok farklı model ve yöntemler ile zenginleşmeye başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() USBEM ONLINE İNGİLİZCE Eğitim Programı, ABD’nin saygın kuruluşlarından 15 yıldır faaliyet gösteren PEARSON-ELLIS Inc ![]() ![]() ![]() USBEM ONLINE İNGİLİZCE Eğitim Programı ile • Temel düzeyde olanlar için İngilizce okur-yazarlık, orta derecede bilgi sahibi olanları üst seviyelere hazırlamak, bilgisi ileri düzey katılımcılardan yeterli olanların TOEFL, TOEIC, MEPT, CELT veya benzeri sınavlara hazırlanması, • Her bir katılımcıyı seviye testine tabi tutarak en uygun kur ve kurs düzeyinde başlatmak, • Katılımcılara ilişkin kelime hazinesinin geliştirilmesi, dilbilgisi ve telaffuz kazandırılması, akıcı bir şekilde sohbet edebilme imkânı sunulması, üstün öğrenme yöntemleri kullanılarak katılımcılar için sağlam bir İngilizce kazandırılması amaçlanmıştır ![]() Ayrıntılı bilgi ve üyelik için wwwusbemcom web sitemizi ziyaret edebilir, USBEM ONLINE İNGİLİZCE Eğitim Programlarımızdan yararlanabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|