Haydi Türkiyem.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Haydi Türkiyem....türk dogduk türk öLecegiz ![]() ![]() ![]() Ne MuTlU TüRkÜm DiYeNe !!!Türkün Kolu Bükülmez!!! !!!Türkün Gücü Tükenmez!!! !!!Bir Kere Kalkan Bayrak, Bir Daha Yere Inmez!!! Haydi Türkiyem O Hilal Altında Birleş Ay Yıldızlı bayrağıma dokunma sakın, Ateş olup ellerini yakarım senin, Yaşadığın ülkeye şöyle bir bakın, Türk adını kafana çakarım senin ![]() Her ilmeğinde binlerce şehit kanı, Bu size uyarıdır kızdırmayın kafamı, Bir araya gelseniz de yıkamazsınız siz beni, Sevmiyorsanız eğer terk edeceksiniz bu vatanı ![]() Biz milyonlarca şehit ile kurduk bu yurdu, Tarihte Türk adı hep duyuldu, Bin çakal bir araya gelseniz ne olur, Öğretiriz size Ergenekonu, Bozkurtu ![]() Dokuz ışık fışkırır her yerimden, Sevmişiz bu Vatanı en derinden, Ana, Baba, Ezan, Muhammed Mustafa, Al renkli bayrakta topladım sevgilerini ben ![]() Bir fiske vursam sana dağılacaksın, Yüzüne tüküreceğim boğulacaksın, Al renkli bayrağıma eğileceksin, Ya bu ülkeyi seveceksin, Ya terk edeceksin ![]() Al renkli bayrağa binlerce can verdik biz, Gerekirse eğer daha on binlerce veririz, Biz Türkoğlu Türküz, neslimizi biliriz, Bayrağıma dokunana haddini bildiririz ![]() Kalemim ve dilim artık kılıç gibi keskin, Şimdi kimler edebilir ki beni teskin, Al renkli bayrağa sen hakaret ettin, Gözümde zaten pul gibiydin artık bittin ![]() Akşamdan sabaha şafak sökecek, Bulutlar doldu artık şimdi dökecek, Bayrağımın önünde diz çökecek, Çökmeyenlerin hepsi buradan gidecek ![]() Bir hilal uğruna battı binlerce güneş, O hilal ki değeri bin dünyaya eş, Benim Mehmetçiğim Şehit sense bir leş, Haydi Türkiyem o hilal altında birleş ![]() univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı ![]() univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı[ univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı ![]() univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı ![]() univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı ![]() univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı ![]() univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı ![]() univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı ![]() univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı ![]() univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı ![]() |
|
|
|