Haydi Türkiyem.... |
11-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haydi Türkiyem....türk dogduk türk öLecegiz Ne MuTlU TüRkÜm DiYeNe !!!Türkün Kolu Bükülmez!!! !!!Türkün Gücü Tükenmez!!! !!!Bir Kere Kalkan Bayrak, Bir Daha Yere Inmez!!! Haydi Türkiyem O Hilal Altında Birleş Ay Yıldızlı bayrağıma dokunma sakın, Ateş olup ellerini yakarım senin, Yaşadığın ülkeye şöyle bir bakın, Türk adını kafana çakarım senin Her ilmeğinde binlerce şehit kanı, Bu size uyarıdır kızdırmayın kafamı, Bir araya gelseniz de yıkamazsınız siz beni, Sevmiyorsanız eğer terk edeceksiniz bu vatanı Biz milyonlarca şehit ile kurduk bu yurdu, Tarihte Türk adı hep duyuldu, Bin çakal bir araya gelseniz ne olur, Öğretiriz size Ergenekonu, Bozkurtu Dokuz ışık fışkırır her yerimden, Sevmişiz bu Vatanı en derinden, Ana, Baba, Ezan, Muhammed Mustafa, Al renkli bayrakta topladım sevgilerini ben Bir fiske vursam sana dağılacaksın, Yüzüne tüküreceğim boğulacaksın, Al renkli bayrağıma eğileceksin, Ya bu ülkeyi seveceksin, Ya terk edeceksin Al renkli bayrağa binlerce can verdik biz, Gerekirse eğer daha on binlerce veririz, Biz Türkoğlu Türküz, neslimizi biliriz, Bayrağıma dokunana haddini bildiririz Kalemim ve dilim artık kılıç gibi keskin, Şimdi kimler edebilir ki beni teskin, Al renkli bayrağa sen hakaret ettin, Gözümde zaten pul gibiydin artık bittin Akşamdan sabaha şafak sökecek, Bulutlar doldu artık şimdi dökecek, Bayrağımın önünde diz çökecek, Çökmeyenlerin hepsi buradan gidecek Bir hilal uğruna battı binlerce güneş, O hilal ki değeri bin dünyaya eş, Benim Mehmetçiğim Şehit sense bir leş, Haydi Türkiyem o hilal altında birleş univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı[ univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı univercity10-GeCeLeRiN YaRGıCı |
|