Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mahrem, osmanlinin, tarihi

Osmanli'nin Mahrem Tarihi

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osmanli'nin Mahrem Tarihi

Osmanlı'nın Mahrem Tarihi Farklı ve aykırı yorumlarıyla tarih alanında en çok okunan yazarlardan olan Mustafa Armağan bu kez özgün bir eserle çıkıyor karşınıza
Sizi sarayın mahrem dünyasına götürüyor Bütün kapılar kapandığında kendisiyle baş başa kalan padişahların kişisel dünyalarını açıyor önünüze

Osmanlı'nın Mahrem Tarihi, görünen tarihin görünmeyen yüzünü aralayan ufuk açıcı bir çalışma Zevkli üslubu, yüzlerce kaynaktan süzülmüş bilgileri, çarpıcı dikkatleriyle bitirmeden elinizden bırakamayacağınız bir eser

Padişahlığı sırasında İstanbul’a adım atmayan sultan
Kendi eliyle kazıdığı mühürleri çarşıda sattırıp parasını fakirlere dağıtan padişah
II Abdülhamid'in en sevdiği atı bir Bulgar eşkıyasına ödül olarak kimler vermişti?
Sigara aleyhine makale yazan padişah
Annesinin ismi bilinmeyen Osmanlı padişahı
Hangi padişahlar spor kulübü kurmuşlardı?
Vahdettin tahta çıkarken hangi uğursuz sözü söyledi?
Peygamber'in ayak izini başında taşıyan padişah
Kuyumculuk, marangozluk, urgancılık yapan padişahlar
Divan edebiyatının gazel rekortmeninin bir padişah olduğunu biliyor muydunuz?
Annesinin adına cami yaptırıp içine kendi eliyle "Cennet anaların ayakları altındadır" hadisi yazılı levha kime ait?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com