Tba Mono Halka Havluluk Krom Tba4011 | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Prof. Dr. Sinsi

| 

Tba Mono Halka Havluluk Krom Tba4011Tba Mono Halka Havluluk Krom Tba4011 [*]TBA ürünleri estetik ve kaliteden her zaman çok daha fazlasıdır  [*]Görsel şıklığının yanında fonksiyonelliği ve uzun yıllar sürecek müşteri memluniyeti esastır [*]Banyo aksesuarlarında işlevselliği ve dekoratif öğeleri ön planda tutan tasarımlarla, banyoların hem kullanım rahatlığı hem de görsel zenginliği hedeflenmektedir [*]TBA banyonuza renk ve değer katan ürünler sunar [*]İncelediğiniz bu ürünün rozeti paslanmaz çelik,diğer parçaları Pirinç üzeri Krom kaplanarak üretilmiştir [*]Ürünlerin tamamı 2 yıl garantilidir [*]Ürün, montaj malzemeleri ile birlikte vakumlu paket içersindedir![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri : 
 Piyasa Fiyatı - 07  09 201212,50 TL  | 

| 
Cevap : Tba Mono Halka Havluluk Krom Tba4011 | 

| 

| 
		#2 | 
| 

Kayıtsız

| 

Cevap : Tba Mono Halka Havluluk Krom Tba4011Ben TBA Ürünlerini hepsiburada  com da gördüğümde google da araştırdım![]() firma süper her bütçeye uygun şık ürünlere sahip ![]() üstelik hem üretici hem toptancıymış ![]() bu yüzden de hepsiburada  com dan alıp kazık yemektense TBA'nın kendi online satış yaptığı www ebanyomutfak com dan alışveriş yapılması taraftarıyım![]() üstelik o kadar ilgililer ki başka online satış yapan sitelere benzemiyor ![]() hepsiburada  com gibi yerlerde ürün satın aldığında hızlı gönderi densede 1 haftadan önce gelmiyor![]() ama bu firma anında kargoya veriyorlar, iade etmek istediğin de ise anında hesapına paranı iade ediyorlar yada ürün sorunlu geldiyse anında karşılıksız 2 gün içinde yenisini göderiyorlar ![]() takdir ettim TBA ve personelini ve böyle devam etsinler  
 | 

| 
| 
		 |