Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1928, kasımda, kpss, kılavuzu, tercih, yayınlanacak

KPSS Tercih Kılavuzu 19-28 Kasım'da Yayınlanacak

Eski 11-17-2012   #1
Şengül Şirin
Icon3

KPSS Tercih Kılavuzu 19-28 Kasım'da Yayınlanacak

KPSS Tercih Kılavuzu 19-28 Kasım'da yayınlanacak

Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adayların ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde tercih yapabileceği KPSS Tercih Kılavuzu 19-28 Kasım 2012 tarihleri arasında ÖSYM'nin internet adresinden yayınlanacak

- Bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacak ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, ''Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik'' hükümleri uyarınca bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacakBu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2012/2 Tercih Kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer alıyor
Kılavuz 19-28 Kasım 2012 tarihleri arasında ÖSYM'nin ''http://wwwosymgovtr'' internet adresinden yayımlanacak
Adayların kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonları tercih edebilmeleri için, 7-8 Temmuz 2012 ve 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2012-KPSS Lisans ve 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olması gerekiyor
Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak
Adaylar tercihlerini 19-28 Kasım 2012 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin ''https://aisosymgovtr'' internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacak
Tercih süresinin kesinlikle uzatılmayacağı belirtilen açıklamada, yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri önerildi
AA

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com