![]() |
Hayır Ve Şer Amellerde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayır Ve Şer AmellerdeTaat Kasemi Halhala Kasemi Avalimu Ardiyye Kasemi Tavaifıl Cin Kasemi Ankemuşiyye Kasemi Meyamini Kasemi Kasemül Süleymani Kasemi Cami Kasemi Mirrih Kasemi Mülükü Seba Kasemi Azametlerin Kasemi İdmarul Amme Kasemi Zecr Kasemi bu kasemler hayır şer işlerde okunur tatbik edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak havas kitabı arapçadan çeviri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
azimetlerin kasemi ni nereden satın alabilirim |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() azimetlerin kasemi ni nereden satın alabilirimazimetlerin kasemini ve hüddam kullanma azimetini arıyorum nereden ve nasıl bulabilirim 0536 427 61 84 ahmet |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hayır Ve Şer Amellerde |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hayır Ve Şer AmellerdeHüddam Nasıl Kullanılır ( Anlatım )
![]() |
![]() |
Cevap : Hayır Ve Şer Amellerde |
![]() |
![]() |
#5 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hayır Ve Şer AmellerdeKASEMİ MÜBELLİĞA Sahih ve yüce olan Kasemlerden biri vardırki, kelamıda tamdır ![]() ![]() ![]() ![]() Ümmi Evfad Şeyh Kadir bu Kasem için şöyle buyurmuştur: Bu ilimlerde kadri celil ve şanı azim olan bir şeyhten bu Kasemi aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasemi Mübelliğa budur: Bismillahirrahmanirrahim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|