Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anais, kimdir, mali

Anais Mali Kimdir

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anais Mali Kimdir

Anais Mali Kimdir hayatı

Anais Mali hakkında bilgi

Uzun bacakları, pürüzsüz teni ve afro saçları ile tüm markaların dikkatini çeken Anais Mali 22 Ocak 1991 yılında Toulon’da dünyaya geldiAnais Mali’nin annesi Chadlı, babası ise Polonyalı

2009 yılında Wilhelmina Models ile anlaşma yapan model, Betsy Johnson podyumunda boy gösterdi Mali bu başarıyı yakalamak için New York’a taşınmıştı Levi’s ve Jc Crew kampanya çekimleri ile Avrupalı tasarımcıların yeni yüzü olma yolunda adım attı Henüz bir yıl geçmeden Models com onu takip edilmesi gereken isimler arasına aldıAnanis Mali henüz bilmiyordu afakat bir yıl sonra hayallerine kavuşarak Steven Meisel tarafından fotoğraflandı

Mali tam bir Jay-Z hastası, podyum öncesi sürekli onu dinliyor New York’da yaşayan Mali hala Fransız restaurantlarından dışarı çıkmıyor, en sevdiği mutfak bu Yüksek topuklar vazgeçilmezleri arasında ve gece çıkarken mutlaka siyah giyerek kırmızı bir rujla stilini tamamlıyor

Tam bir ayakkabı delisi Film ve kitap koleksiyoneri

Anais Mali en sevdiği kitaplar, Hemingway’den Yaşlı Adam ve Deniz ile Sofokles’den Antigone

Anais Mali’nin en sevdiği tasarımcılar Malandrino, Salvatore Ferragamo, Givenchy, Valentino ve Alexander Wang

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com