Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydoğan, bilgi, cevahir, hakkında, kimdir

Aydoğan Cevahir Kimdir Hakkında Bilgi

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aydoğan Cevahir Kimdir Hakkında Bilgi

2012 Mart ayında Beşiktaşta yapılanacak olan olağanüstü genel kurulda Aydoğan Cevahir başkan adaylığını açıkladı

Aydoğan Cevahir Kimdir

Aydoğan Cevahir 1961 yılı İstanbul doğumludurAydoğan Cevahir İlkokulu İstinye Recaizede Ekrem İlkokulu, orta ve lise öğrenimini ise Baltalimanı Behçet Kemal Çağlar Lisesinde tamamladıktan sonra İngilterede International University of Business Administration bölümünden mezun oldu Aydoğan Cevahir, İnşaat ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketinde şirket ortağı olarak iş hayatına devam etmektedir

Aydoğan Cevahir; Yeniköy Spor Kulübü Başkanlığı, Sarıyer Spor Kulübü Asbaşkanlığı, Feriköy Spor Kulübü 2 Başkanlığı, Alibeyköy Spor Klubü Başkanlığı, Kireçburnu Spor Kulübü Başkanlığı ve Tarabya Spor Kulübü Başkanlığı yapmıştır

Aydoğan Cevahir'in; Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkan Yardımcılığı, Karadeniz Sanayici İş Adamları Derneği Kuruculuğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği(KASİAD), Herkes İçin Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Asrın Beşiktaşlılar Derneği Asbaşkanlığı, Karadeniz Vakfı Üyeliği, Çamlıca Güreş ve İhtisas Üyeliği, Darüşşafaka Spor Kulübü Üyeliği, İstanbul Tenis Kulübü Üyeliği, Çaykara Cemiyeti Üyeliği, Fatih Çevre Vakfı Kuruculuğu ve Üyeliği, BJK Spor Kulübü Divan Kurulu Üyeliği ve Şişli Polis Hizmetlerini Geliştirme Destekleme Derneği Üyeliği bulunmaktadır

Aydoğan Cevahir,16 yıldır Tarabyada oturmaktadırAydoğan Cevahir Beşiktaş başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Kaynak: Sariyerhaber

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com