Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albay, biyografi, çiçek, dursun, kimdir

Albay Dursun Çiçek Kimdir - Dursun Çiçek Biyografi

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Albay Dursun Çiçek Kimdir - Dursun Çiçek Biyografi

Dursun çiçek kimdir

Dursun çiçek 1960 Tokat Reşadiye'ye bağlı Umurca köyünde dünyaya geldiSivas Yıldızeli Pamukpınar Öğretmen Okulu'ndan mezun olmuştur

Dursun Çiçek, 1976 yılında girdiği Harp Okulu'nu da 1980 yılında devre üçüncüsü olarak bitirdi 1988 yılında Harp Akademisi'ni kazanan Çiçek, 1990-94 yılları arasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanlığı'nda görev yaptı

Dursun Çiçek 1994'ten sonra 15 ay süre ile Şırnak'ta hem kara hem denizde Tabur Komutanlığı görevinde bulundu1997 yılında Arnavutluk İnsani Yardım Harekatında Çok Uluslu Karargahta Plan ve Prensipler Şube’de ve 1997- 99 yılları arasında Gnkur Bilgi Destek Grup Komutanlığında görev yapan Albay ÇİÇEK, aynı dönemde beş ay süre ile Tiran/ARNAVUTLUK‘ta Altay Tim Komutanı olarak görev yaptı ve 1999-2001 yılları arasında Foça’da Amfibi Deniz Piyade Tugayı Kurmay Başkanlığı görevini icra etti

Dursun çiçek hayatı

2001 Yılında İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığına atanan Kurmay Albay ÇİÇEK; Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Doktora eğitimi yaptı ve ‘’Örgütlerde Motivasyon ve İş Yaşam Kalitesi: Bir Kamu Kuruluşundaki Yönetici Personelin Motivasyon Seviyelerinin Tespit Edilerek İş Yaşam Kalitesinin Geliştirilmesi Üzerine Bir Araştırma‘’ konusunda Doktora Tezi hazırladı

Albay Dursun Çiçek, 2004 yılından beri Genelkurmay Bilgi Destek Daire Başkanlığı görevini sürdürmekteydi Ancak 2009 yılında Genelkurmay'a ait olduğu iddia edilen "İrticayla Mücadele Eylem Planı" belgesi Taraf gazetesinde yayınlandıTaraf'ın yayınladığı 4 sayfalık belge medyanın gündemini belirledi Genelkurmay belgeyle ilgili olarak soruşturma başlattıTaraf gazetesi bundan bir süre önce yine Genelkurmay Harekat Dairesi 3 Bilgi Ve Destek Müdürlüğü'ne ait bir belge yayınlamıştıVe her iki belgeyi hazırlayan isim olarak bir subayın adı geçiyordu:Kıdemli Albay Dursun ÇiçekDursun çiçek "İrticayla Eylem Planı" davasının tutuklu sanığı olarak cezaevindedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com