![]() |
Serhan Yavaş Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serhan Yavaş HayatıSerhan Yavaş Kimdir Hayatı Unutulmaz dizisinde rol alan Serhan Yavaş resmi web sitesinde kendi yazdığı biyografisi ve hayat hikayesini şöyle anlatıyor; ![]() 1972 İstanbul doğumluyum ![]() ![]() Bu sırada özel bir Fotomodel Ajansında reklam oyunculuğu ve fotomodellik yapmaktaydım ![]() Üniversite yıllarında aynı zamanda okula giriş branşım olan Tenisle ilgili ders vermeye başladım ![]() 1995 yılında Fransız televizyonunda yayınlanan Ester ve Sarah adlı dizide küçük bir rol aldım ![]() 1998 yılında Örümcek isimli bir televizyon dizisinde rol aldım ![]() Askerliğim nedeniyle diziden ayrıldım ![]() ![]() 1999 yılında evlendim ![]() 2000 yılında ailevi şartlardan dolayı ajanstaki faaliyetlerime ve tenis derslerine son verip tekstile, ticarete yöneldim ![]() 2001 yılında Kızım Elif Gamze doğdu ![]() Dört sene kadar tekstille uğraştıktan sonra eşimden ayrıldım ve bu işide bıraktım ![]() 2005 yılında tekrar bir klüpte tenis dersleri vermeye başladım ve bu arada da reklam oyunculuğuna geri döndüm ![]() Deniz Bank,Bosch,Tofaş,Papia ve Nestle Kit Kat reklamlarının ardından YEMİN dizisi için başrol teklifi aldım ![]() Sayın Süreyya Güzelle iki buçuk aylık bir ön çalışmamızın ardından 2007 yılında Yemin dizisinde Menderes karakterini canlandırmaya başladım ![]() Kaynak: serhanyavas ![]() Serhan Yavaş fotoları |
![]() |
![]() |
|