Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
charlton, heston, kimdir

Charlton Heston Kimdir?

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Charlton Heston Kimdir?

Charlton Heston Hakkında

4 Ekim 1923 doğumlu Akademi ödüllü ABD'li sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu Charlton Heston Hayatı

Daha çok kahraman rollerinde oynayan aktör Charlton Heston 1956 yapımı 10 Emir 'de (The Ten Commandments) Musa, 1968 yapımı Maymunlar Cehennemi'nde Albay George Taylor ve 1959 yapımı Ben-Hur filminde Judah Ben-Hur rollerindeki başarıları ile tanındı

1950'li ve 60'lı yıllarda ırkçılığa açıkça karşı çıkan bir avuç Hollywood oyuncusundan biriydi

Aynı zamanda sivil hakların savunuculuğunu da yapan Heston, ABD başkanlarından Ronald Reagan'ın hem dostu hem de destekçisi oldu

Sanatçı, 1998-2003 yılları arasında silah sahiplerinin haklarını savunan ABD organizasyonu ulusal bir örgüt olan Ulusal Tüfek Birliği 'nin başkanlığını da yürütmüştür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com