Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimdir, ringo, starr, sözleri

Ringo Starr Kimdir Sözleri

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ringo Starr Kimdir Sözleri

Ringo Starr Hayatı ve Sözleri

Ringo Starr gerçek ismi Richard Starkey 7 Temmuz 1940 Liverpool İngiltere doğumlu İngiliz müzisyen The Beatles müzik grubu üyesi

Gerçek ismi Richard Starkey olan İngiliz müzisyen Ringo Star, 7 Temmuz 1940 tarihinde doğdu 1962-1970 yılları arasında Beatles grubunun bateristiydi Müzik hayatına Rory Storm and the Hurricanes adlı Liverpool'lu bir grubun bateristi olarak başladı; 1959 yılından 1962 yılına dek bu grupta çaldı 16 Ağustos 1962 tarihinde Beatles, bateristleri Pete Best'i gruptan atınca onun yerine Ringo'yu seçtilerRingo Beatles içn 2 şarkı yazdı; Octopus's Garden ve Don't Pass Me By 1968 yılında gruptan ayrılsada, kısa bir süre içinde geri döndü Beatles dağıldıktan sonra Ringo Starr, solo çalışmalara başladı Ayrıca bazı filmlerde rol almıştır

Ringo Starr Sözleri:

"Aynen Butlins gibiydi" (Hindistan'daki meditasyon kampından geldikten sonra)

"America: Aynen İngiltere gibi ama bir de düğmeleri var"

"Beethoven'ı çok seviyorum, özellikle de şiirlerini"

"Amerika'da bizim bineceğimiz uçağın düşeceğini öngören bir kadın var Genelde insanlar korkup *dua ettiğimizi düşünür ama biz n'aptık? İçtik"

"Dilerim ki hayranlarımız madde yerine meditasyonu kullanırlar"

"Demek bu Amerika Çıldırmış olmalılar" (Amerika'ya ilk geldiğinde)

"Hiçbir şey söylemeyeceğim çünkü bir şey söylediğimde kimse bana inanmıyor" (Paul McCartney'nin ölüm dedikodularından bahsederken)

"Zor bir gününgecesiydi"

kaynak:wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com