Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akşener, bilgi, hakkında, kimdir, meral, resimleri

Meral Akşener Kimdir Hakkında Bilgi, Meral Akşener Resimleri

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meral Akşener Kimdir Hakkında Bilgi, Meral Akşener Resimleri

28 Şubat Soruşturması kapsamında TBMM Başkanvekili Meral Akşener'in bilgisine başvurulacak Meral Akşener 28 Şubat soruşturması kapsamında bilgisine başvurulmak üzere Ankara Adliyesi'nde

Meral Akşener'i tanıyalım Meral Akşener kimdir ?

Siyasetçi Meral Akşener 18 Temmuz 1956 yılında İzmit Gündoğdu'da dünyaya geldi Babasının adı Tahir Ömer anne adı Sıddıka'dır Öğretim Üyesi Meral Akşener İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi

Doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamlayan Meral Akşener Yıldız, Kocaeli ve Marmara Üniversitelerinde öğretim üyesi olarak ders verdi

Meral Akşener ayrıca Kocaeli Üniversitesinde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde bulundu Zübeyde Hanım Şehit Aileleri Vakfı'nın kuruluşunu gerçekleştirdi

Meral Akşener 20 Dönem İstanbul, 21 Dönem Kocaeli Milletvekili 54 Hükümet'te İçişleri Bakanı olarak görev yaptı 23 Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevine seçildi Meral Akşener evli ve 1 çocuk annesidir

En son 1968 yılında CHP'den Millet Meclisi başkanvekili seçilen Muş Mebusu Hayriye Ayşe Nermin Neftçi'den sonra 10 Ağustos 2007 tarihinde Güldal Mumcu ile beraber TBMM başkanvekili seçilen kadın milletvekili olmuştur

Meral Akşener 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde MHP'den İstanbul Miletvekili seçildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com