Y Harfi İle Başlayan Şarkı Sözleri |
11-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Y Harfi İle Başlayan Şarkı SözleriY İle Başlayan Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri Y Harfi İle Başlayan ya deli ya - doğuş ya habibi - nalan ya sen ya hiç - bendeniz ya seninle yada sensiz - zafer peker ya sonra - levent yüksel ya sus - izel yaban eller - oğuz yılmaz yabancı - haluk levent yabanım (sen gidince) - servet kocakaya yadigar - ali güven yadigar - fikret kızılok yadigar - demet sağıroğlu yağar yağmur - hüseyin turan yağmur - erkin koray yağmur - funda arar yağmur - gökhan kırdar yağmur - teoman yağmur - yalın yağmur - sibel tüzün yağmur yüreklim - onur akın yağmurdan kaçarken - deniz arcak yağmurdan sonra gelen toprağın kokusu - sertab erener yağmurlar - deniz seki yağmurlar - emrah yağmurlar - şebnem ferah yağmurum - onur mete yağmurun elleri - yeni türkü yak beni - hakan peker yak deli gönül - nalan yakılmış mektup - fatih kısaparmak yakışıklı - ebru gündeş yakışır - burcu güneş yakışmaz sana - güçlü soydemir yaklaş - sertab erener yaklaşanı yakarım - gülşen yaklaşman lazım - kargo yakmalı mı - doğuş yaktın mı beni - derviş yalaka - kurban yalan - athena yalan - candan erçetin yalan - ebru gündeş yalan - emre altuğ yalan - erol evgin yalan - feridun düzağaç yalan - haluk levent yalan - ibrahim tatlıses yalan - kıraç yalan - kurban yalan - mustafa yıldızdoğan yalan - tayfun yalan - yaşar ipek yalan - zerrin özer yalan - ebru yaşar yalan - güçlü soydemir yalan - arzu şahin yalan dedim - emirkan yalan değil - hakan peker yalan değil - suat suna yalan dostlar - aşkın nur yengi yalan dünya - nilüfer yalan dünya - orhan hakalmaz yalan mı - özcan deniz yalan mı? - davut güloğlu yalan mı? - yıldız tilbe yalan oldu - alişan yalan sevdan - demet akalın yalan sevgiler - güllü yalan sevgiler - azer bülbül yalan yalan - doğuş yalancı - doğuş yalancı aşkların ol - hakan altun yalancı bahar - aşkın nur yengi yalancı bahar - yaşar yalancı gönül - yıldız tilbe yalancı sevgilim - oya-bora yalancı şahidim - rafet el roman yalanı dolanı - ebru yaşar yalanın batsın - hande yener yalanlar - demir demirkan yalanmış - yakup ekin yalansa - mahsun kırmızıgül yalı çapkını - suavi yalnız başına - kargo yalnız çiçek - yıldız tilbe yalnız değilim - bora öztoprak yalnız kumru - ayna yalnız seninle - suat suna yalnız şarkı - yavuz bingöl yalnız şarkı - mor ve ötesi yalnızgezen - berksan yalnızım - doğuş yalnızım - ibrahim tatlıses yalnızım - soner arıca yalnızım - mavi ışıklar yalnızım - demet akalın yalnızlar rıhtımı - erkin koray yalnızlar treni - sibel can yalnızlığa seranat - nurettin rençber yalnızlığım - baha yalnızlığım - günce yalnızlığım - levent yüksel yalnızlığım - zuhal olcay yalnızlığım sana emanet - feridun düzağaç yalnızlığın şarkısı - funda arar yalnızlık - gülben ergen yalnızlık - yavuz çetin yalnızlık benim eski sevgilim - baha yalnızlık benim eski sevgilim - burak aydos yalnızlık durağı - funda arar yalnızlık mevsimi - flört yalnızlık ömür boyu - mazhar fuat özkan (mfö) yalnızlık paylaşılmaz - duman yalnızlık senfonisi - sertab erener yalvarayım mı - orhan ölmez yalvarırım - özcan deniz yalvarıyorum - burak kut yamalı tövbeler - mustafa sandal yaman sevda - çelik yan kalbim - ezginin günlüğü yan yüreğim - doğuş yana yakıla - rafet el roman yana yana - yaşar ipek yana yana - demet akalın yana yüreğim yana - efkan şeşen yanar dururum - orhan ölmez yanarım - sertab erener yanarım şimdi - petek dinçöz yandı bu yürek - murat kekilli yandı yürekler yandı - mustafa yıldızdoğan yandım - ibrahim erkal yandım oy - azer bülbül yandım yandım - tarkan yandım yandım - mazhar alanson yandırdın kalbimi - haluk levent yangın yeri - funda arar yangın yeri - zülfü livaneli yanıbaşımdan - duman yanıbaşımdan - gökhan kırdar yanık koza - yavuz bingöl yanık tenler - mc ender yanılmışım - demet akalın yanımda kal - alpay yanımda olsaydın - güçlü soydemir yanımda sen olmalıydın - erol evgin yanımda sen olmayınca - kargo yanında - feridun düzağaç yanındaki var ya - hande yener yanıyor gönlüm - emrah yanıyorum - ragga oktay yani - emre altuğ yani - gülben ergen yanlızım - zafer peker yanlızım - muazzez abacı yanmasam - kızılırmak yanmışam - ceylan yanmışız - hande yener yansın geceler - burcu güneş yansın geceler - erhan güleryüz yapabilir misin - kargo yaparım bilirsin - kenan doğulu yapayalnız - candan erçetin yapma - metin kemal kahraman yaprak dökümü - yeni türkü yapraklar - serdar ortaç yaptıklarından sonra - orçun yar - yıldız tilbe yar aman - zafer peker yar ayrı gayrı - serdar ortaç yar ayrı gayrın mı var - serdar ortaç yar bana varmadı - özlem tekin yar burdayım - intizar yar dediğin - burcu güneş yar demedin - yavuz bingöl yar deyi - murat kekilli yar diye diye - serdar ortaç yar gelecek - latif doğan yar gittin - baha yar sürmeli - güllü yar yanına geleceğim - yıldız tilbe yar yar - sibel can yar yar - yıldız tilbe yar yar - kibariye yara - sertab erener yara benim - emrah yarabbim - yıldız tilbe yaralandın mı ey can - azer bülbül yaralı - atilla taş yaralı - murat göğebakan yaralı bir aşkın öyküsü - hakan altun yaralı gönlüm - pamela spence yaralı kuş - ezginin günlüğü yaralı kuş garip olur - yusuf hayaloğlu yaralı yürek - serdar ortaç yaralı yürek yaralı - davut güloğlu yaralım - azer bülbül yaralıyam - yonca lodi yaralıyım - ferda anıl yarkın yaramaz - gülben ergen yaran yok mu? - suat suna yarası saklım - hülya avşar yardım et - taner yarım kalan aşk - deniz seki yarım kalan aşk - zeki müren yarım porsiyon ayrılık - cem karaca yarım şarkı - bayhan gürhan yarın sevgililer günü - ebru yaşar yarına kadar - demir demirkan yarına ne kaldı? - kargo yarından bana ne - teoman yarınsızım ben - azer bülbül yarim - leman sam yas - levent yüksel yasa - gülben ergen yasak aşk - izzet yıldızhan yasak bahçe - athena yasaksın bana - emrah yasamak bu değil - ebru gündeş yasemin yağmuru - aşkın nur yengi yastayım - sefarad yaş 35 oldu - çelik yaşadık bitmedi - burcu güneş yaşamak - rafet el roman yaşamak güzeldir anne - ferhat tunç yaşamak var ya - athena yaşanacaksa yaşanacak - çıtır kızlar yaşandı bitti - burak kut yaşarken doğmak - nev yaşasın kötülük - yonca evcimik yaşayan cansın - muazzez abacı yaşın tutmaz - gökhan özen yaşıyor - demet akalın yaşıyorum - candan erçetin yaşıyoruz - gökhan kırdar yatamıyorum - azer bülbül yavaş - athena yavaş ol yavaş - gökhan özen yavaş yavaş - sertab erener yavaş yavaş - demir demirkan yaylalar - yavuz bingöl yaz - ışın karaca yaz arkadaş - lara yaz aşkım - ege yaz bitti - yaşar yaz deftere - petek dinçöz yaz dostum - doğuş yaz geldi - emel müftüoğlu yaz günü (sen değil misin) - sibel can yaz yağmuru - suat suna yaz yaz yaz - mor ve ötesi yazgı - teoman yazık - aşkın nur yengi yazık - metin şentürk yazık - atilla kaya yazık bana - ibrahim erkal yazık bize - burak aydos yazık oldu - candan erçetin yazık oldu yarınlara - ilhan irem yazıklar olsun - çelik yazılıyorum sana - ibrahim erkal yazmamışlar - levent yüksel yazmamışlar - özlem tekin yazmışsa bozmak olmaz - kenan doğulu yedikule - yeni türkü yediveren gülü - sibel tüzün yellow submarine - the beatles yemen - kıvırcık ali yemezler - gökhan özen yemin ederim - güllü yemin ettim - doğuş yemin ettim - kayahan yemin ettim - ahmet özhan yemin olsun - alişan yeminim olsun - hakan altun yeminim var - ebru yaşar yeminler olsun - güllü yeminliyim - yıldız tilbe yeminliyiz - aslı hünel yemyeşil bir deniz - ilhan irem yeni köy rıhtımı - hakan altun yeniden başlasın - yeşim salkım yeniden doğup gelsem - şebnem ferah yeniden sev - nilüfer yeniler - ayşegül aldinç yenilmiş aşklar - nalan yer altında yaşamak - nefret yerine sevemem - gökhan kırdar yes please - muse yesterday - the beatles yeşil eriğim - volkan konak yeşil şarkı - yeni türkü yeşili üamiyoni - kazım koyuncu yeşillenirim - ebru yaşar yeşillik - mor ve ötesi yeter - akın yeter - suat suna yeter artık - deja vu yeter artık deli gönül - haluk levent yeter ki - fikret kızılok yeter ki - haluk levent yeter ki onursuz olmasın aşk - levent yüksel yeter ki sev - deniz seki yeter ki sevsen - baha yetim yavrum - sibel can yetinmeyi bilir misin? - ışın karaca yetiş allahım - emirkan yetiş nerdesin - yusuf hayaloğlu yetmiyor - sibel can yetti artık - tarkan yıkılan gurur - ümit besen yıkılmadım - mahsun kırmızıgül yıkılmak yok öyle hemen arkadaş - emrah yılan - emrah yıldırım gibi - uğur ışılak yıldız gözlüm - uğur arslan yıldız yıldız - aşkın nur yengi yıldızlar - dilek budak yıldızlar - feridun düzağaç yıldızlar - burak kut yıldızlar ellerinde - kargo yıldızların altında - hakan peker yıldızların altında - kargo yıllanmış şarap gibi - muazzez abacı yıllar - baha yıllar - leman sam yıllar affetmez - bergen yıllar sonra - kargo yıllar sonra - kıraç yıllar sonra - rafet el roman yıllar sonra - suavi yiğidi gül ağlatır - fatih kısaparmak yiğidim aslanım - zülfü livaneli yine - kurban yine sana kaldım - burak kut yine sensiz - tarkan yine yalnızım - petek dinçöz yine yalnızım - sibel tüzün yine yalnızlık - deniz arcak yirmi üç - mor ve ötesi alıntı |
Y Harfi İle Başlayan Şarkı Sözleri |
11-08-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Y Harfi İle Başlayan Şarkı Sözleriyo yo ya - sibel tüzün yok - kurban yok artık - deniz arcak yok canımın içi - murat başaran yok gerekçem - mustafa sandal yok ya - altay yok yere - izel yok yok - zeynep dizdar yokluğun - rafet el roman yokluğun acı verir - azer bülbül yokluğuna isyanım - fatih kısaparmak yoksa mani - hande yener yoksun - murat başaran yoksun sen - levent yüksel yoksun sen - asya yol - özlem tekin yol verin ağalar beyler - barış manço yol verin bana dağlar - hakan altun yola çevirdiler - arif sağ yola devam - hande yener yolcu - ali güven yolcu - kıraç yolcu yolunda gerek - nilüfer yolcu yolunda gerek - altay yolculuk - murat çelik yolla yarim tez yolla - barış manço yollar - burcu güneş yollar - feridun düzağaç yollar - teoman yollar - ragga oktay yollara taşlara - hakan altun yollarda bulurum seni - haluk levent yolumu zor bulurum - tarık yolumun içinde - yıldız tilbe yolumuz gurbete düştü - cem karaca yolun başı - sertab erener yolun sonu görünüyor - musa eroğlu yoluna baş koy - pilli bebek yolver dağlar - arif sağ yorgun - şebnem ferah yosma - kurban You Know I'm No Good - Amy Winehouse you raise me up - westlife you sang to me - marc anthony your bore - seether your new cuckoo - the cardigans yunus - zara yurtta aşk cihanda aşk - gülşen yusuf idim davut oldum - deli yürek yusufu kaybettim - deli yürek - dizi müzikleri yüce dağ başında - hüseyin turan yüce dağ başında - muazzez abacı yüksek yüksek tepelere - akın yüksek yüksek tepelere - beyaz yüksek yüksek tepelere - candan erçetin yüreğim meskendir aşka - şahsenem yüreğim yangınlarda - efkan şeşen yüreğimde ki yağmurlar - zeynep dizdar yüreğimde sen varsın - lara yüreğime ektim seni - soner arıca yüreğimle seviyorum - rafet el roman yüreğinden uzaklarda - gökhan özen yürek ağlar gözden önce - hakan altun yürekli kadın - erol evgin yürekten - duman yürü anca gidersin - yıldız tilbe yürü be haydar - musa eroğlu yürü gidelim - emrah yürü ya kulum - hülya avşar yürü yüreğim - gökhan tepe yürüdüm - feridun düzağaç yürürüm - nurettin rençber yüzleşme - kargo yüzsekiz - bülent ortaçgil yüzsüz yürek - kenan doğulu |
|