Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çağatay, doğum, günü, ulusoyun

Çağatay Ulusoy'un Doğum Günü

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çağatay Ulusoy'un Doğum Günü

Çağatay Ulusoy Doğum Günün Kutlu Olsun

Çağatay Ulusoy Kaç yaşında?

Bugün Çağatay Ulusoy'un Doğum GünüÇağatay Ulusoyun doğum günü Tarihi: 23 Eylül 1990 İstanbul doğumlu,oyuncu ve manken Çağatay Ulusay 22 yaşına girdi

Çağatay Ulusoy Kimdir Hakkında Bilgi

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olduDaha önce Avcılar Lisesi İstanbul Üniversitesi'nde Sulama Sistemleri bölümünde okudu Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri alıdı Ayrıca, haftada 2 defa oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk dersi almaktadır

Çağatay'ın İlk rolü Show TV'de 2011'de Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir Dizi 2 sezon sürmüştür Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır

2012 Eylül'de Adını Feriha Koydum dizisinin devamı şeklinde çekilecek olan Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu adlı dizide Emir Sarrafoğlu'nu oynayacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com