|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, atatürk, doğubeyazıt, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Doğubeyazıt AğrıAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri 1918 Yılında şimdiki İshakpaşa sarayının bulunduğu eski Doğubayazıt’ta Bayazıt ili idadi binasında Baş muallim Şaban Bey idaresinde üç öğretmenli ilk mektep olarak öğrenime başlamıştır ![]() ![]() İl merkezinin Ağrı’ya (Karaköse) nakli dolayısıyla İlçe merkezi şimdiki yerine taşınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Ortaokul öğrencileri daha önce Doğubayazıt Lisesi binasında Lise öğrencileri ile birlikte eğitim ve öğretim görüyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı bahçe içerisinde yer alan Atatürk ilkokulu ile Cumhuriyet Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığınca sekiz yıllık temel eğitim kapsamına alınarak birleştirilmiş ve 1991-1992 eğitim-öğretim yılında ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU adıyla hizmete açılmıştır ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: RIFKI BAŞKAYA CAD ![]() Telefon Numarası: 4723126037 Faks Numarası: 4723121112 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Atatürk İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Atatürk İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrıbu okul bi harika |
![]() |
![]() |