|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2011, albümü, çeşitli, içeriği, parlayan, sanatçılar, tanıtımı, türküler, şarkılar |
Çeşitli Sanatçılar - Parlayan Şarkılar / Türküler 2011 Albümü Tanıtımı Ve İçeriği |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çeşitli Sanatçılar - Parlayan Şarkılar / Türküler 2011 Albümü Tanıtımı Ve İçeriğiÇeşitli Sanatçılar - Parlayan Şarkılar / Türküler 2011 Albümü Tanıtımı ve İçeriği Hakkında Bilgi ![]() 1 Arayı Arayı Bulsam İzini - Murat Özdemir2 Aşk Makamı Alidir - Murat Özdemir3 Avşar Beylerinde Gördüm Bir Güzel - Murat Özdemir4 Ben Yürürüm Yane Yane - Murat Özdemir5 Bir Gülceyiz İstedimde Vermedi - Murat Özdemir6 Bir Yiğitte Bir Güzeli Severse - Murat Özdemir7 Felek Beni Nazlı Yardan Ayırdı - Murat Özdemir8 Gelin Derki Yaylaya Geçeyim - Murat Özdemir9 Ilgıt Ilgıt Esen - Murat Özdemir10 Küstü Gelmedi - Murat Özdemir11 Armut Ağacınada Yaslanmayasın - Suna Özdemir12 Bende Çıktım Başörenin Gediğe - Suna Özdemir13 Bülbülü Tutumda Güle Bağladım - Suna Özdemir14 Dağlara Çıktım Seydiler Gibi - Suna Özdemir15 Seni Nasıl Anlatayım (Ah Deli Gönlüm) - Suna Özdemir16 Sıra Dağlar Sıralanamış Karınan - Suna Özdemir
|
|
|
|