|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, ayak, düşünme, kaleli, kırk, merdivenim, savaş |
![]() |
Kaleli Ahmet Savaş - Beni Düşünme, Merdivenim Kırk Ayak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaleli Ahmet Savaş - Beni Düşünme, Merdivenim Kırk AyakBeni Düsünme / Merdivenim Kirk AyakBeni Düsünme Söz & Müzik: Süleyman Kotan Sanane Söz & Müzik: Süleyman Kotan Merdivenim Kirk Ayak Söz & Müzik: Süleyman Kotan Oy Oy Fadimem Söz & Müzik: Ismail Türüt Gönül Vurgun Yedi Söz & Müzik: Süleyman Kotan Yakmaya Geldim Söz & Müzik: Bayram Mecit Yar Geldi Söz & Müzik: Süleyman Kotan Cibir Söz & Müzik: Süleyman Kotan Barak Söz & Müzik: Anonim Güllü Kiz Söz & Müzik: Süleyman Kotan Kalender Söz & Müzik: Süleyman Kotan Unutmadim Dost Söz & Müzik: Süleyman Kotan Ankara oyun havaları, bozlak ve arabeks severler için çok güzel bir albüm ![]() ![]() ![]() ![]() Tweet |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaleli Ahmet Savaş - Beni Düşünme, Merdivenim Kırk Ayakben bu kaleliyi dahada unutmam hatta düğünüm olursa çağırıcam gelsin iki çıstak çalsın paylaşımın için teşekkürler musti =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaleli Ahmet Savaş - Beni Düşünme, Merdivenim Kırk AyakTeşekkür ederim ablacım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaleli Ahmet Savaş - Beni Düşünme, Merdivenim Kırk Ayaktmm Musticim teşekkürler=)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaleli Ahmet Savaş - Beni Düşünme, Merdivenim Kırk AyakReca ederim ablacım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaleli Ahmet Savaş - Beni Düşünme, Merdivenim Kırk Ayaktesekkur |
![]() |
![]() |