Mehmet Kalkan - Bak İçime Gör Beni / 2010 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Kalkan - Bak İçime Gör Beni / 2010Mehmet Kalkan - Bak Icime Gör Beni (2010) ![]() ![]() 01 Mehmet Kalkan - Bak Icime Gör Beni02 Mehmet Kalkan - Bitsin Artik03 Mehmet Kalkan - Kardes Idik (Barak)04 Mehmet Kalkan - Ben Unutmadim05 Mehmet Kalkan - Yaraliyim06 Mehmet Kalkan - Bebekli Gelin (Barak)07 Mehmet Kalkan - Oy Gülüm08 Mehmet Kalkan - Sabah (Barak)09 Mehmet Kalkan - Günün Birinde10 Mehmet Kalkan - Neydi Ahdimiz (Barak)11 Mehmet Kalkan - Ask Pinari12 Mehmet Kalkan - Haram Oldu (Barak)Artist: Mehmet Kalkan Album: Bak Icime Gör Beni Release Date: 03/2010 Country: Turkey Language: Türkçe |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Kalkan - Bak İçime Gör Beni / 2010resim ve bilgi ekleyniz lütfen ![]() ilginize teşekkür ederim |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Kalkan - Bak İçime Gör Beni / 2010buyurun cimcime hanım buda yenilenmiştir |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Kalkan - Bak İçime Gör Beni / 2010heh tşekkür ederim ablacim (: konuya bakan arkadaşlar daha fazla bilgi sahibi olsun dye kötü amaç yok bilesin (: |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Kalkan - Bak İçime Gör Beni / 2010kötü amacın olmadığını biliyorum canımcım seni tebrik vede taktir ettim zaten =) |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Kalkan - Bak İçime Gör Beni / 2010Alıntı: efti_ Nickli Üyeden Alıntı kötü amacın olmadığını biliyorum canımcım seni tebrik vede taktir ettim zaten =) sağolsn ablacm (: fazla ciddi bi cümle olmuş şaşırdım kendime (: |
|
|
|