Pop 100 (7Cd) (2010) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pop 100 (7Cd) (2010)![]() ![]() ![]() CD/1 1 Nereye Böyle - Nazan Öncel & Tarkan2 Gidiyorum - Sezen Aksu3 Baş Harfi Ben - Kenan Doğulu4 Gözyaşlarımızı Bittimi Sandın - MFÖ5 Aldatma - Ajda Pekkan6 Gidemem - Ferhat Göçer7 Bana Bir Masal Anlat Baba - Yeni Türkü8 Bu Sabah Sevinçle Uyan - İlhan Şeşen9 Martılar - Mirkelam10 Dokunma Bana - Zeynep Casalini11 Bazı Yalanlar - Teoman12 Döneceksin Diye Söz Ver - Yüksek Sadakat13 Senin Tenin Senin Kokun - Emre Altuğ14 Ne Farkeder - Seferad15 Yalan Oldu - Burak Kut16 Her Şeyde Biraz Sen Varsın - Gökhan Özen17 Eylül'de Gel - AlpayCD/2 1 Cennet - Ferhat Göçer2 Sarı Odalar - Sezen Aksu3 Sen Benim Şarkılarımsın - Ayten Alpman4 Rüzgar - Kenan Doğulu5 Düşman Olma, Pişman Olma - Ajda Pekkan & Burak Kut6 Ali - Aslızen Yentur7 Altın Kafes - Emel Müftüoğlu8 Affetmem - Funda9 Yuvarlanan Taşlar - Yeşim Salkım10 Hayırdır İnşallah - Uğur Akdora11 Yalanın Batsın - Hande Yener12 Mız Mız - Eylem13 Osman Aga - Seferad14 Bu Gece - Rezzan Yücel15 Dön Ne Olur - YelizCD/3 1 İsyan - Ferhat Göçer2 Çakkıdı - Kenan Doğulu3 Komple - Burak Kut4 Cool Kadın - Ajda Pekkan5 Ne Bileyim Ben - MFÖ6 Eğlenilecek Kızlar Var - Emel Müftüoğlu7 Pırlanta - Nil Karaibrahimoğlu8 Bir Fotoğraf Çekilebilirmiyiz? - Mirkelam9 Aman - Eylem10 Bodrum - Seferad11 Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer - Yüksek Sadakat12 Dokunma Bana - Zeynep Casalini13 Dertli - İlhan Şeşen14 Zaferlerim - Demir Demirkan15 Aşk Ölmez Biz Ölürüz - Sertab Erener16 Farkındayım - Sezen AksuCD/4 1 Kalp Kalbe Karşı - Ferhat Göçer2 Seni Kimler Aldı - Sezen Aksu3 Aşkım Aşkım - Kenan Doğulu4 Aşkların En Güzeli - Ferhat Göçer5 Yok Ki - Ajda Pekkan6 Tatili Boşver - Burak Kut7 Ağla Kalbim - Yeliz8 Aman Aman - SefaradCD/5 1 Dön Diyemedim - Ferhat Göçer2 Acele Etme - Hande Yener3 Güzeller İçinden - Kenan Doğulu4 Ay Şahit - Burcu Güneş5 Aşk Garibi - Mirkelam6 Arka Bahçemde - Göksel7 Sarılınca Sana - İlhan Şeşen8 Bunaldım - Müfide İnselel9 Ben Seni Severim - Sefarad10 Pervane - Nilgül11 İbret-i Alem - Emre Altuğ12 Gel Gel - Bengü13 Unut Beni - Gece Yolcuları14 Efendim - Meyra15 Kırılgan - Ümit Sayın16 Sev Kardeşim - Enbe OrkestrasıCD/6 1 Sarı Laleler - MFÖ2 Vitrin - Ajda Pekkan3 Dokunma Bana - Zeynep Casalini4 Unutarak Kurtuluyorum - Kenan Doğulu5 Tedbil-i Mekan - Sezen Aksu6 Yastayım - Ferhat Göçer7 İnsanlar Çok - Hande Yener8 Küçücüğüm - Yalın9 Zehir Gibi - Zeynep Dizdar10 Gülümse Kaderine - Tarkan11 Sana Yine Muhtacım - Gökhan Özen12 Geçse de Yıllar - Funda Arar13 Beni Unutma - Levent Yüksel14 Erguvan - Yeşim Salkım15 Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer - Yüksek Sadakat16 Gitme Yoksa - Nil KaraibrahimgilCD/7 1 Şarkı Söylemek Lazım - Sezen Aksu2 Dayanamam - Gökhan Özen3 Acı Veriyor - Hande Yener4 Yine Çıktım Yollara - Nükhet Duru5 Sana Ne - Kutsi6 Neler Oluyor Bize - İlhan Şeşen7 Unutulmaz - Mirkelam8 Asla - Tan9 Dido - Volkan Konak10 Uyan - Burcu Güneş11 Osman Aga - Seferad12 Ada Sahilleri - Lara13 Gel Gör Beni Aşk Neyledi - Barış Akarsu14 Çemberimde Gül Oya - Haluk Levent15 Yalancı Nisan - Korhan16 Yapayalnızım - Baha
|
|
|
|