![]() |
Slow Bank - Damarlarında Aşk 2011 Albümü Son Çıkan Müzik Albümleri Tanımı Ve İçeriği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Slow Bank - Damarlarında Aşk 2011 Albümü Son Çıkan Müzik Albümleri Tanımı Ve İçeriğiSlow Bank - Damarlarında Aşk 2011 Albümü Son Çıkan Müzik Albümleri Tanımı ve İçeriği ![]() Tam boyutunu görmek için tıkla ![]() 01- Alişan - Benim İçin Ağla 02- Berkay - Gitmeseydin 03- Bolahenk - Ansızın 04- Bolahenk - Emanet 05- Bülent Serttaş - Kim Bilir Şimdi Nerdesin 06- Fundyy - Özledim Desemde Inanma (DC Remix) 07- Emre Aydın - Duymak İstiyorum 08- Ferhat Göçer - Yeditepe 09- Gökhan Özen - Dayanamam 10- Halil Kurt - Ben Seninle 11- İntizar - Bu Benim İlk Aşkım 12- İntizar - Olmuyor 13- İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 14- Mustafa Güngece - Öldüren Sevda 15- Oğuz Yılmaz - Düğününde Ağladım 16- Orhan Ölmez - Sen Yoksan Hikayemde Yok 17- Rafet eL Roman - Direniyorum 18- Ravi - Acı Aşk 19- Sertab Erener - Bir Çaresi Bulunur 20- Soner Bakan - Dayanamadım 21- Şahsenem - Yüreğim Meskendir Aşka 22- Tarkan - Kayıp 23- Ümit Sayın Ft ![]() 24- Yakup Ekin - Dön Bekliyorum 25- Yaşar İpek - Ayrılmayalım |
![]() |
![]() |
|