Ben Ateş Ben Su - Burcu Güneş - 2006 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Ateş Ben Su - Burcu Güneş - 2006Albümün içeriği de adı gibi olan, ateş gibi yakıcı, su gibi akıcı özenle dinlenilesi 15 şarkıdan oluşuyor ![]() Kendi içinde bir bütünlükte, pek çok renk ve tarz bulunuyor ![]() Müzik direktörlüğünü son yılların en iddialı iki müzisyeni Tufan Taş ve Mert Ekren ortak yaptılar ![]() Hissettiklerimizi yansıtabilecek boyutta olması için 1 5 yıldır çalışıyoruz![]() Sade, derin, özgün, sıcak, canlı performansa yönelik şarkılar suyu, Dinamik, orjinal, modern, ritme dayalı şarkılar, ateşi oluşturmakta ![]() ![]() ![]() Hem klasik, hem günümüzün soundu akılda kalıcı melodilerle; aşk, özgürlük, yenilenme, sevgi, farkındalık, kendini sorgulama temalarını işliyor ![]() Bir sevenimin tanımı; “Burcu aslında öyle bir ses ve varlık ki; bulunduğu bu dünyada su gibi akıcı, ateş gibi yüreklerimizi yakıcı bir sese sahip ”Eğer öyle ise; ben de size “Ben Ateş ve Ben Su”yu armağan etmekten mutluluk duyuyorum 4 albümünle birlikte farkettim ki; Özümde büyüyen, gelişen yemyeşil bir ağaç gibiyim Tüm budamalara rağmen, her budamadan yemyeşil bir filiz çıkarıyorum![]() Sizlerin de desteği ile yola devam![]() Derin sevgi ve saygılarımla![]() Burcu Güneş 1 Olmazsan Olmaz2 Ben Yeter miyim?3 Gaip Yol4 Kaybol Benle5 Erteleme6 Artık Aşk Yok7 Seven8 Takılır Aklım9 Maske10 Gayya Kuyusu11 Bu Gece12 Özgürlüğün Bedeli13 Jamaika14 Doğuştan Böyleyiz15 Yalan
|
|
|
|