![]() |
Casaretin Var Mı Aşka !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Casaretin Var Mı Aşka !!CESARETİN VAR MI? Uzun zamandır hep aynı görüntüler dönüp duruyordu aklımda ![]() ![]() Ve her defasında aynı şarkıyı mırıldanırken ![]() “Bir gün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin?” Henüz kim olduğunu bile bilmiyordum ![]() ![]() seni her gördüğümde aynı duygu yeniden, yeniden sarıyordu içimi ![]() Sıcacık bir “merhaba” deyip gidişinden sonra umutla karışık bir kıvılcım düşürdün içime ![]() ![]() Yaşadığımız bu dünyada benden ve senden başka bunca insan varken bir gün karşılaşmak zorunda mıydık diye sordum kendi kendime ![]() ![]() ![]() Ya bu içimdeki sıcaklık… buna ne ad vermeliydim ![]() Sana bir açılabilseydim ![]() ![]() ![]() Sana her şeyi anlatabilmek isterdim ![]() Senin için rüyalarının resmini yapabilmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevinci gözlerinde bulmayı ve acıyı senden uzak tutmayı becerebilseydim ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar büyük sözler ![]() ![]() Bir bilseydin içimden geçenleri ne güller parçalanırdı gönlümde ne de ağlardı kartpostallardaki çocuk resimleri ![]() ![]() “Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yâr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Casaretin Var Mı Aşka !!Aşk cesaret meselesidir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Casaretin Var Mı Aşka !!gercekten güzel bir şarkı paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|