Gitar Anadolu Guitar And Turkish Folk Music 2009 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitar Anadolu Guitar And Turkish Folk Music 2009Gitar Anadolu Guitar and Turkish Folk Music 2009 - Gitar Anadolu - Guitar and Turkish Folk Music SANATÇI ADI: Gitar Anadolu ALBÜM ADI: Guitar and Turkish Folk Music ALBÜM YILI: 2009 COVER: ![]() ![]() ALBÜMDEKİ PARÇALAR: CD 1: 01- Ah Bir Ateş Ver / Give Me A Light 02- Iğdır’ın Al Alması / Rosy Apple Of Iğdır 03- Giderem Yolum Dağdır / The Mountain Is My Paith 04- Çemberimde Gül Oya / Rosy Fringes On My Calico 05- Giresun Kayıkları / The Skiffs Of Giresun 06- Yörükler Yaylası / Pasturage For Nomads 07- Menekşe Koydum Kafese / Violet Kept In The Cage 08- Bahçelerde Börülce / Kidney Bean In The Fields 09- Nem Alacak Felek Benim / Nothing Do I Have To Give Fate 10- İzmir’in Kavakları / Poplars Of Izmir 11- Yeşil Ördek / Green Head Duck 12- Ah Tren Kara Tren / Oh Train Black Train 13- Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar / Urfa Surrounded By Misty Mountains 14- Pınar Başı Burma Burma / Maids Near The Fountainhead 15- Mecnun’um Leyla’mı Gördüm / Mecnun Of Leyla I Saw Her CD 2: 01- Cevizin Yaprağı / Walnut Leaf 02- Erzurum Çarşı Pazar-Sarı Gelin / Markets İn Erzurum - Yellow Bride 03- Kabak / The pumpkin 04- Al Yeşil Giymiş / She’s In Red And Green 05- Askaros Deresi / Askaros Brook 06- Neredensin Sen / Where Are You From 07- Aman Güzel Oğlan / Oh Handsome Levandane 08- Hem Okudum Hem Yazdım / I Read And I Wrote Too 09- Kalenin Dibinde / Around The Castle 10- Mahsus Mahal / The Cell Of The Prison 11- Niksar Türküsü / The Ballad Of Niksar 12- Makaram Sarı Bağlar / Yellow Yarn Spool 13- Evlerinin Önü Mersin / Myrtles In Her Garden 14- Su Sızıyor / Water Oozing From The Rocks 15- Helvacı / Halvah Seller |
|
|
|