|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2009, aşk, değiştirir, insanı, tilbe, yıldız |
![]() |
Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir 2009 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir 2009Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir 2009 ![]() ![]() Parça Listesi: CD 1: Anma Arkadaş Söz & Müzik: Selahattin Sarıkaya Aşk Bence Sen Demektir Söz & Müzik: Özer Şenay Balmısın Şekermisin Söz & Müzik: Sait Ergenç Ben Bir Karar Verdim Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Salındı Bahçeye Girdim Söz: Arif Sağ Müzik: Anonim Seni Sevmek İstemiştim Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Yaşamak Seninle Güzel Söz & Müzik: Selahattin Cesur Ağla Yüreğim Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Al Gönlünü Ondan Söz & Müzik: Ali Erköse Gözleri Kara Sevgilim Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Geleceyem Söz & Müzik: Anonim Gayrı Dayanamam Söz & Müzik: Anonim CD 2: Üstüme Düşme Benim Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Atilla Alpsakarya Tanrıdan Diledim Söz & Müzik: Anonim Aşkın Cehennem Olsa Söz: Salih Korkmaz Müzik: Atilla Alpsakarya Dudaklarında Arzu Söz: Sevim Özhan Müzik: Saadettin Öktenay Bir Tek Düşüncem Söz & Müzik: Adnan Varveren Kim Bilir Şimdi Nerdesin Söz & Müzik: Seyfi Doğanay Karahisar Kalesi Söz & Müzik: Anonim Kara Sevda Söz & Müzik: A ![]() Söz & Müzik: Anonim Aşk İnsanı Değiştirir Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Hata Benim Söz & Müzik: Neşet Ertaş |
![]() |
![]() |
|