Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aslı, röpörtaj

Aslı Röpörtaj

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aslı Röpörtaj

Aslı

Uzun bir aradan sonra üçüncü albümünüz “Söylediğim Şarkılarda Saklı” ile müzik piyasasına geri döndünüz Arada geçen bu 3 yılı biraz anlatır mısınız?

2004 yılında çıkmıştı “Su Gibi” dolayısıyla 3 yıl gibi bir zaman geçti 1,5 yıldır bu albüm için hazırlanıyoruz aslında Yine her albümümde olduğu gibi iki albüm arası geçen süre uzadı Ama bu uzamanın nedeni plak şirketinin değişmesiydi Kargo grubunun klavyecisi Serkan Çeliköz ile yine her albümümde olduğu gibi birlikte çalıştık Serkan yine besteleri ve düzenlemeleri üstlendi ve albümün tüm aranjelerini yaptı

Bir röportajınızda ilk albümde olduğu gibi yine kendimi yansıtan istediklerimi özgürce yaptığım bir albüm hazırladım demişsiniz Diğer albümdeki kendinizi anlatmakla ilgili engelleriniz neydi?

Ilk albümde Sony ile anlaşma yaptığımızda, benim sesime ve sahneme güvenip albümü hazırlamıştık Içimizden geleni yaptığımız bir albümdü Ikinci albümde 4 senelik bir ara var çünkü bazı fikir ayrılıklarımız vardı Bu nedenle de albüm çok sürümcemeye girdi Ben yeni çıkan bir ismin 2 yıldan fazla ara vermemesi gerektiğini düşünüyorum ama maalesef benim için böyle olmadı Bu albümde yine istediğim şekilde ve şartlarda çalıştım Bu nedenle gururla altına imzamı atıyorum

Aslı’nın slow parçaları hep daha çok sevildi ama bu kez daha hareketli bir albüm var elimizde Bu aradaki fark nerden kaynaklanıyor?

Benim ön plana çıkmış şarkılarım hep slow parçalardır Aslında ben de besteci olarak slow şarkılarda daha iyi olduğumu düşünüyorum Ama bu albümü yaparken bestecilik anlamında kendimi geliştirmek için de daha çok dinamik parçalara yer verdik Çok güzel bir denge var albümde dinamik parçalar da slow parçalar da aynı güçlü yapıya sahip Gerçekten kafamda olanları yansıtabildim

Albümde sizin söz ve besteleriniz dışında kimlerin şarkıları yer alıyor?

Bu albümde yine Serkan ve benim parçalarım dışında, Selim Öztürk ve Barlas Erinç’in birer parçası var 2 şarkı da bana ait olmamasına rağmen keyifle okuğum şarkılar “Kördüğüm” dışında ilk kez dışardan şarkılar seslendirdim bir albümümde

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com